Loading...
Tarot 2017-09-26T07:08:12+00:00

Mi is a Tarot?

A TAROT egy 78 lapból álló kártyacsomag, olyan ősi tudást hordoz magában, ( én információs rendszernek hívom) amit minden korban aktívan felhasználtak, használnak ma is főleg jövendőmondásra.

Nagy népszerűségnek örvend, és szinte minden könyvesboltan kapható valamelyik fajtája.

Sokan kedvelik, vásárolják, rakosgatják csak úgy, passzióból, kérdezvén a kártyát számukra fontos kérdésekről, eseményekről. Aztán vagy bejön, vagy nem. Ez így eddig csak egy játék, és rendben is van ez.

Viszont a tapasztalataim azt mutatják, hogy a kártya igazi energiáját, valódi üzeneteit nem mindenki érti meg, nem mindenki „lát bele” igazából a lapok árnyaltabb jelentésébe.

Még akkor sem, ha időt, energiát, pénzt áldozott fel elsajátítására, egy-egy tanfolyam keretén belül.

Mert a TAROT csak azoknak nyílik meg, tárulkozik ki, akik kellő komolysággal és tisztelettel bánnak vele, jók a megérzéseik, intuícióik, és nem utolsó sorban van hitük. Akik nyitottak a láthatatlan világ felé és természetesen a „csatornájuk” is nyitva van.

Aki kellőképpen tud bánni vele, annak szinte biztos, hogy előző életekből hozott tudása ez.

Én saját magam által kifejlesztett technikát alkalmazok, és sokszor segédeszközként használom a TAROT fantasztikus tudását. Rengetegszer rácsodálkozok, mennyire megdöbbentően összhangban van az üzenete az adott kérdező asztroszkópjának aktuális üzenetével.

Mindenkinek csak ajánlani tudom. Amennyiben érdekel, vedd fel velem a kapcsolatot!