Szénanáthád van? Keresd meg a lelki okát!

     Ilyenkor tetőzik az emberek java részénél a szénanátha. Rengetegen szenvednek tőle, és szinte tehetetlenül várják, mikor jön elő. Persze,  mindenféle orvosság, tabletta van rá, ami enyhíti a tüneteket.

Pontosan tudom mit jelent ez, hisz hosszú éveken keresztül én is borzasztóan szenvedtem ettől a fajta  allergiától.

Valójában csak a rossz házasságom alatt, aminek lezárását félelemből évekig tologattam magam előtt. Azon a nyáron,  amikor végre sikerült felbontanom, csoda történt! Az allergiás tüneteim – annak ellenére, hogy nem tudtam sehova elutazni-  a negyedére!!! – csökkentek!

Akkor már nagyon érdekeltek a betegségek lelki okai, és természetesen elkezdtem kutakodni, vajon a szénanáthám, allergiám  milyen lelki okra vezethető vissza. Sokan sokfélét írtak,

Például, hogy a szervezetünk az allergia által jelzi számunkra, hogy huzamos ideje valamilyen  felborult egyensúlyi állapotban van. Okozhatja a stresszes életvitel, vagy régóta húzódó konfliktus az anyával, partnerrel, vagy a  pályaválasztással kapcsolatban, de lehet olyan élethelyzetektől is, mint a válás, a munkahely elvesztése vagy egy közeli rokon halála. Tehát a skála igencsak széles!

Alig akad ember, akinek ehhez hasonló problémái ne lennének.

Mégis azoknál fodul inkább elő, akik ezekkel az élethelyzetekkel, konfliktusokkal nem tudnak mit kezdeni, nem hajlandók szembenézni vele vagy  halogatják a megoldást.

És ez pont passzolt rám is! Évekig gyűrtem le magamban a családban folyó konfliktusokat, szó szerint allergiás voltam a párkapcsolatomon belüli helyzetemre , de gyávaságból  mégis halogattam lezárását. Lelkem így tiltakozott. Lehet most sokan azt mondjátok, hogy ez hülyeség. Nekem nem az, hisz 15 év allergia után, ( a válóper után, ami számomra a felszabadulást jelentette) a nyár szinte tünetmentes volt! Csak úgy, hirtelen….

Azóta sok év eltelt. Volt időm megfigyelni: azokon a nyarakon, amikor kiegyensúlyozottabb voltam, szinte alig jelentkezett, amikor nem, akkor erőteljesebben. Olyankor tablettákat szedtem, de nem szeretem, mert soktól álmos vagyok, vagy nem olyan hatékony.

Nálunk mindig van otthon EZÜST KOLLOID. Idén gondoltam, ezt fogom kipróbálni. És képzeljétek! Bevált! Egy nagykanál reggel, egy este vagy éjjel, amikor érzed a tüneteket.

Mindenknek ajánlom, hogy próbálja ki, ha már az agyára megy az orvosságos megoldás. Érdemes utána nézned a neten , milyen hatása van az emberi szervezetre.

Ezenkívül érdemes az allergiás időszakodban egy jó REFLEXOLÓGUSHOZ fordulnod, aki tudja, mit kell megnyomogatni a talpadon, hogy allergiád alább hagyjon.

 DE A A LÉNYEG! NE FELEJTEKEZZ EL MEGVIZSGÁLNI A LELKEDET.

Nézz őszintén magadba, vajon nálad mi lehet az oka az allergiádnak, és hogyan tudod megoldani. Sok sikert kívánok hozzá!

 

 

 

 

2017-08-18T15:30:43+00:00