Segítőink, a PLEJÁDIAK! (3. rész)

Plejádi csillagtestvéreink évezredek óta tartják a kapcsolatot a Föd lakóival, és folyamatosan adják át  a tudást.  Így volt ez régen még Atlantisz, utána Egyiptom idején, és manapság is. Mindig születik le olyan lélek, akin keresztül tudnak üzenni, akivel fel tudják venni a kapcsolatot. Folyamatosan segítenek bennünket, és adják át a tudást, a magas technológiákat, hogy ezek által is fejlődhessünk.

Csak pár információ a sok közül:

Már a 19. században titkos csoportok alakultak, akik plejádi inspiráció alapján léghajókat építettek, és titokban elkezdtek antigravitációs meghajtással foglalkozni. A 20. század elején, egy híres, nagy tudású, rendkívül szenzitív médiumon, Maria Orsic-on keresztül, űrhajók építési tervét juttatták el nekünk. Mária át is adta a terveket egy német tudósnak Schumannak, 1923-ban meg is épült a terv alapján az első, utazásra alkalmas űrjármű, amivel  később sajnos a náci időszakban visszaéltek, és nem az emberiség javára akarták felhasználni.

Nicola Tesla, aki a csillagtestvériség tagja volt és aktív kapcsolatban volt a plejádiakkal, 140 szabadalmat és találmányt adott át az emberiségnek. Telepatikus úton ő is megkapott minden információt egy olyan űrjármű megépítéséhez is, amivel el lehet jutni a Marsra.

Később, 1954 február 20-án újabb próbálkozás volt, hogy segítsenek nekünk a technológiánk fejlesztésében. Az Edwards légibázison Eisenhower amerikai elnök titokban találkozott a plejádi képviselettel. (hivatalosan fogorvosi kezelésen volt) Neki is felajánlották a technológiájukat, de ennek záloga az volt, hogy teremtsen békét, békés körülményeket. Nem sikerült, mert a negatív erők olyan nyomást gyakoroltak rá, hogy kénytelen volt visszautasítani az ajánlatot. A találkozót bizonyító filmfelvételek és fotók a vatikáni könyvtárban vannak elrejtve.

1996 óta nagyon nehéz kapcsolatot teremteni velünk, nehéz nyíltan megjelenniük, mert a negatív erők olyannyira átvették az irányítást, hogy minden pozitív kezdeményezést, amit észrevesznek, kiiktatnak. Ennek ellenére a plejádiak egyáltalán nem adják fel,  vannak eszközeik, amikkel továbbra is segítenek bennünket, hogy tudatilag végre felébredjünk, megszabaduljunk a negatív erőktől, és átvegyük az irányítást életünk felett. (folyt. köv.)

 

2019-07-15T13:22:02+00:00