Segítőink, a PLEJÁDIAK! (2. rész)

Ugye már találkoztál azzal a szóval, hogy FIASTYÚK? Ez valójában nem más, mint a PLEJÁDOK csillaghalmaz. Ha felnézel az égre, a Bika csillagképben találod. Hét fő csillaga van, amit a Földről is lehet látni: Alcyone, Atlas, Merope, Electra, Maia, Asterope és Lyseide.  443 fényév távolságra van a Földtől. Hát ilyen messze laknak a mi csillagtestvéreink, akikkel közös genetikai örökségünk, alapunk van!(Amúgy a Lyra csillagrendszer embereitől ered ez a közös genetika).

Mindenki olyan irányban fejlődött tovább, hogy alkalmazkodni tudjon azon a bolygón, amin él.

Fizikai testük, testfelépítésük majdnem ugyanolyan, mint a miénk. Így ha elmennének mellettünk az utcán, lehet, fel se tűnne. Általában magasabbak nálunk, fehérebb a bőrük, inkbább egyenes hajuk van, mint göndör. Ugyanúgy táplálkoznak, mint mi, csak ők különböző elixíreket fogyasztanak, nem kemény ételt. Alvásra is szükségük van, de sokkal kevesebbre, mint nekünk. Tudatszintjük viszont jóval magasabb, 5-6 dimenzió tudatosságúak.(nálunk az emberek tudatszintje javarészt 2-3!!!) Ezért képesek többek között telepatikusan, gondolati szinten kommunikálni egymással. A technológiájuk természetesen messze túlszárnyalja a miénket, ami által tudnak pl. utazni az időben. Harmóniában, békében élnek. Ők egy spirituális tanító faj, akik nagyon is szívükön viselik a sorsunkat.

Mi pedig,  mint földi emberi faj, megtanultunk a Föld alacsony rezgésében élni, ami leginkább a lelkünk fejlődését célozza meg. Spirituális szempontból ez egy kemény tanulóbolygó, ahová azért születünk le, hogy lelkünk mindent megtapasztaljon, fejlődjön.  De mára annyira elharapództak a dolgok, olyannyira gátolva van ez a fejlődés, a tudatosodás, hogy szükségünk van úgyn. “külső” segítségre is.

Plejádi csillagtestvéreink rengeteget segítenek nekünk, főleg energetikai szinten. Mert nyíltan felfedni fizikai kilétüket a nagy nyilvánosság előtt még nem célszerű, hisz az általános,- és valljuk be – igencsak hatékony elbutítás alatt álló emberek még mindig nem hisznek a földönkívüli civilizációkban. Hogy hinnének pont a Plejádiaknak? ( folyt.köv.)

 

2019-06-28T14:21:58+00:00