Nem ember alkotta ( univerzumi) törvények

Előző írásomban felhívtam figyelmedet az Univerzumi törvényekre, amiket NEM földi ember alkotott. Ami örök érvényű, tökéletesen igazságos és az egész univerzumra érvényes.

Amúgy általában mindenhol jól működik, kivéve a Földön. Hát nem érdekes? 😀

Sok törvény van, amelyek közül egypárat fogok kiemelni, amit szerintem ismersz, bár nem biztos, hogy tudatosan betartasz.

Természetesen a Bibliából ismert Tízparancsolatban is sok univerzumi törvény le van írva, de például kihagyja a karma, a reinkarnáció, szabad akarat törvényét. Sokan azért félnek, tartanak a Bibliában leírt, megfogalmazott törvényektől, mert csupa utasítás ( ezt tedd, azt tedd), és tiltás (NE szócskával az elején), de nem magyarázza meg a következményeket.

Pedig fontos törvényeket tartalmaz.

Például megtiltja, hogy na kívánd ami a felebarátodé, (felesége, férje, háza, vagyona, autója, állása stb), ne ölj, ne lopj, ne hazudj, ne paráználkodj. Pedig fontos tudni, ha mindezt megteszed, akkor az OK-OKOZAT törvénye alapján érvénybe lép a KARMA törvénye is. Mert gondolj bele, mennyi ember kíván rosszat irigységből másoknak! Oktondi! Nem is tudja, hogy ezzel saját magára hozza a bajt. Mert a karma már csak ilyen. Amit vetsz, azt aratod le. Persze szabad akaratod van, azt teszel, amit akarsz, mert ez is egy, az univerzumi törvények közül., a SZABAD AKARAT törvénye.

Tehát, szabad a pálya, csak legyél tisztában azzal, hogy minél több olyan dolgot teszel, ami nem méltó hozzád, annál több „pofont” kapsz, és jössz le ide a Földre tanulni. És már itt is vagyunk a reinkarnációnál. Ez elől pedig nincs menekvés barátom, tapasztalatból tudom.

Egészen addig mászkálsz majd le, sok – sok életen keresztül, újra és újra, amíg meg nem tanulod az ADÁS törvényét. Na nem úgy, hogy csinálsz valamit jót, esetleg adakozol, aztán gyorsan kiposztolod a facera , hogy mindenki lássa, milyen nagyszerű és jó ember vagy! Ki kell, hogy ábrándítsalak. Ez már nem önzetlen jó cselekedet. és nem kapsz érte jó pontot.

Amúgy Bibliában erre van egy frappáns idézet:

„ Te pedig, amikor adományt adsz, ne tudja a bal kezed, mit tesz a jobb.” Máté 6.3

Ha már megy az adás törvénye nálad, akkor tud igazán érvényesülni a következő törvény, ami valójában a legfontosabb, mindennél feljebb való: a SZERETET törvénye. Nem beszélni kell róla, hanem cselekedni. „Szeretlek, de nem tudom kimutatni”, mondják sokan. Rossz hírem van: Akkor az nem szeretet. Mert aki tud szeretni, az nem beszél róla, csak egyszerűen így él. Aki már képes ezt betartani, annak nem okoz gondot a bocsánatkérés és a megbocsájtás sem. Sőt: az elengedés és elfogadás sem.

De erről majd egy következő részben írok.

 

2017-08-23T17:32:22+00:00