Mit lehet tenni ebben a káoszban?

    Nem győzöm hangsúlyozni, hogy egy dolog a helyes!

Mindenképpen törekedni arra, hogy megőrizd a belső egyensúlyodat. Ne engedd kibillenteni magad, mert akkor leesik a rezgésed, és sérülékennyé válsz! A médiák által generált félelem, káosz,kétségbeesés, hiszti kezd sok mindenkin eluralkodni. Ezek mind negatív impulzusok, érzelmek, amik teljesen tönkreteszik a tested körüli természetes energetikai védelmedet, az aurarétegedet. És ha sérülékennyé válsz, akkor bizony kiszolgáltatottá is.

De mit csináljak? Kérdezik sokan.

Sok lehetőséged van, csak vagy nem hiszel benne, vagy valamiért nem alkalmazod. Első legfontosabb, hogy menj végre ki a természetbe! Sétálj, mozogj, fuss vagy csak ülj le a parton egy kőre, egy padra , az erdőben egy fatönkre stb, és engedd , hogy a természet tegye a dolgát. Hunyd le a szemed, szívd be a friss levegőt, és engedd el a sok fölösleges aggódó gondolatot a fejedből, ami megzavar. A természet segít neked a tisztításban. A víz( eső, hó, folyó, patak, tó, tengerstb.), a föld( kövek, kavics, föld, fű stb.), a levegő( szél), a tűz( pl. Nap) alapjáraton feltöltő energiát tartalmaz, ami hihetetlen gyorsan képes rendbetenni az aurarétegeidet. Ha tudatosabb vagy, naponta relaxálj, meditálj. És akkor majd észreveszed, hogy sokkal több, és hatalmasabb vagy, mint a tested. Egy hatalmas nagy isteni lélek vagy, aki mindenre tudja a helyes választ és megoldást. Hallgass rá légyszives, mert már döngeti az ajtódat. Hallgass végre a belső hangodra, és fogod tudni a választ és a helyes megoldást. Hallgass végre – NE az EGÓDRA, ami csak a félelmedet generálja-, a LELKEDRE, a BELSŐ HANGODRA,  a MEGÉRZÉSEDRE!

Engedd végre meg magadnak a „felébredést”, mert csak ez az út a megoldáshoz, a belső egyensúlyhoz.

Aztán menj haza, és tedd fel a kérdést: Jó nekem, hogy nézem a tévét, a facebookon a híreket? Jó ez nekem? Feltölt, vagy a félelmemet generálja? Aztán, ha gondolod, kapcsold ki a tévét, töröld a félelmet , és agressziót keltő híreket, posztokat. Ne olvasd el a sok fröcsögő haragot. Kérlek, ne olvasd!

És kezdd el működtetni a benned lévő SZERETET. ( mert ez az ötödik elem). Áramoltasd! Add át a gyermekeidnek, szüleidnek, barátoknak, szomszédoknak, legyél kedves és főleg nevess. Keress szívmelengető filmeket, könyveket és énekel, dúdolj valami szépet, kedveset. Simogasd meg a kutyádat, macskádat. Tartsd magad egyensúlyban! El sem tudod képzelni, hogy az igazi szeretetnek mekkora átalakító energiája van! Nem vagy tudatában annak, milyen hatalmas vagy.

Mindezekkel nem azt akarom mondani, hogy legyél birka. Tedd a dolgod, de legyél határozott. És semmiképp se engedd, hogy manipuláljanak. Láss át a szitán végre. ÉS ÉBREDJ FEL, mert ez a te „fegyvered” !

a világ bármely tájáról, akik nyitott gondolkodásúak, vállalkozó szel

2020-10-18T19:02:11+00:00