Mire jó ez a vírus?

Tudtuk, hogy valami jön. Valaminek végre történnie kell, hisz a Földön most élő lelkek fejlődése lelassult, valamiért elmaradt a vártnál.  Figyeltük a bolygóállásokat, hallgattuk belső hangunkat, a fenti üzeneteket, meditáltunk, imádkoztunk. De csak azt tudtuk, hogy változás jön. Radikális. Mindent felrobbantó. De nem tudtuk hogyan?

Hát, most már tudjuk. Érezzük, hogy ez bizony egy mindent felforgató dolog lesz, ami még csak a kezdet. Mert nem egyszerű egy régi érát lebontani. Nagy a háttérerő, és a lelkeket nem akarja elengedni, mert úgy gondolja, hogy mindenki az övé.

Próbáljuk meg most úgy felfogni, hogy ez az egész világot „bejáró” vírus”  egy eszköz a vizsgatesztedhez. Eszköz a felébredéshez.

Bizony barátom, most eljött a lelked érettségijének az ideje, ha még nem ébredtél fel, akkor az ébredésé. Mert tudod, amikorra ennek vége lesz, te teljesen más leszel. Lehet, végre „felnőtté” válsz, aki a többiekkel együtt képes egy új kort felépíteni. Mi Aranykornak mondjuk. Utópia? Gondolod? Sokan hiszünk benne.

De most lássuk vizsgatantárgyakat: Most levizsgázol felelősségtudatból, odafigyelésből, türelemből, a félelem elengedéséből és a szeretet kiáramlásából, önfeláldozásból.

Rájössz, hogy eddig a szüleid figyeltek oda rád, most rajtad a sor, hogy te figyelj rájuk. Hogy gyermekeidet óvd, védd. Hogy a barátság mennyire fontos. Rájössz, hogy az emberek a lélektestvéreid, akik ugyanolyan cipőben járnak, mint te, és képes leszel velük sorsközösséget vállalni. Megtanulod, milyen másokért áldozatot hozni, és milyen másoknak mindent megköszönni.

Megérted, és átérzed majd az ima erejét, és azt hogy egységben az erő, és ha Isten velünk, kicsoda ellenünk. És tudni fogod végre, hogy a kollektív tudatnak mekkora ereje van, amikor a SZER-ETET – i.

És mire vége lesz ennek, egészen más ember leszel. Hidd el nekem.

 

2020-03-19T18:28:27+00:00