Mikor lesz jó a 2020-as éved?

 

Minden év elején számmisztikusok, asztrológusok, asztrozófusok és különböző spirituális szakemberek előrevetítik, mire számíthatunk. Most sincs ez másképp. Vannak, akik azt mondják, tele lesz az év megpróbáltatással, nehézségekkel, és vannak, akik pozitívabban állnak hozzá. A sok prognózis, és saját megfigyeléseim alapján jómagam is levontam a következtetéseket.

Január 25-én kezdődött a Hold éve, megfűszerezve a Plútó-Szaturnusz, majd később Plútó-Jupiter együttállással. Ez azért fontos összetevője az évnek, mert ilyen bolygóegyüttállás csak sok-sok év múlva lesz újra.

A múlt évvel végérvényesen lezáródott egy időszak, és ez az év egy új kezdetet hoz, amin belül akár radikálisan is megváltozhat az életed. Az év gyorsan telik majd, és állandó változásra lehet számítani, amit jó, ha rugalmasan kezelsz. Úgy sem tudsz előle kitérni, jobb, ha engeded, hogy megtörténjen. Rengeteg lehetőséget hordoz magában, így, ha valami új, hosszú távú dologba szeretnél belevágni, amit eddig csak fontolgattál, vagy sokat gondoltál rá, de csak tervezgetted, halogattad, most, ebben az évben indítsd el, valósítsd, mert az energiák támogatnak mindent, ami más, mint eddig volt, mindent, ami új. Most van itt az ideje, a jelenben megtervezned a hosszabb távú dolgokat, legyen az akár egy vállalkozás, egy nagyobb anyagi befektetés, vagy több éves tanulmány. Az, ahogy most döntesz, mindenképpen kihat majd a jövődre nézve. A lényeg, hogy ne csak tervezd, hanem anyagi síkon, azaz gyakorlatban is merd elindítani, megvalósítani!

Újra eléd kerülhetnek olyan élethelyzetek, amiket korábban nem tudtál megoldani, csak tologattad magad előtt. Most azért köszön újra rád, hogy oldd meg, hisz több mint valószínű, hogy tanítást, ok-okozati összefüggést hordoz magában.

Már fentebb írtam, hogy változásokkal teli időszak következik. Méghozzá sok esetben radikális változással, olyannal, aminek eljött az ideje, és nem lehet már tovább húzni. Ez a radikális változás az jelenti, hogy végérvényesen levág rólad minden olyan dolgot, élethelyzetet, kapcsolatot, stb. ami már nem időtálló, aminek nincs értelme, ami már nem visz előre. Levágja, elvágja, megsemmisíti, hogy aztán egy magasabb minőségű útra tereljen. Ez bizonyos fájdalommal járhat, de hidd el, megéri. Minden a te érdekedben történik. Azt érdemes tudni, hogy egy ilyen radikális változás után semmi sem lesz már olyan, mint régen, de pont ez a cél.  Ebben az évben, az elodázás, halasztgatás és a régi, beidegződött, jól bevált megoldás-rendszered már nem fog működni.

Végezetül pedig nagyon fontos, hogy ebben az évben NE VESZÍTSD el a hitedet. Legyél derűs, pozitív, rugalmas, alkalmazkodó, LÉGY BÁTOR, ne félj a kihívásoktól! Valósítsd meg önmagad! Bárhogy történik is, az energiák minden változtatást támogatnak. Minden fentről jön, és a Lélekhazából mindig támogatást kapsz ahhoz, hogy életedet a magasabb minőség útjára vezesd.

( Hogy életed melyik területén várható ez a változás-változtatás,(persze, ha még nem történt meg), az asztroszkópodból, horoszkópodból kiolvasható).

Kívánom, hogy év végén mosolyogva mondd majd: Munkás év volt, de megérte!

Hajrá Hold éve!  🙂

 

2020-01-30T15:47:01+00:00