Megmérettetés, avagy tényleg itt a szétválasztódás ideje!

        Azt mondták nekem, hogy egyszer eljön az a nap, amikor végleg döntenem kell. De nemcsak nekem, hanem mindenkinek, aki jelenleg most itt a Föld nevű bolygón él. Akkor még nemigazán értettem, mivel jár majd ez, hiszen úgy gondoltam, el vagyok köteleződve a felső világhoz, és ennyi elég is.

        Azt is mondták, hogy nehéz lesz, és bár tömegesen ébrednek majd az emberek, mégsem tudja mindenki bevállalni, csak aki erős, és lélekben az évek folyamán mindig megtett egy- egy lépcsőfokot felfelé, aki folyamatosan , persze a maga tempójában, akár lépésről – lépésre, de haladt előre.

        Azt mondták, hogy amikor eljön a nap, nagy megmérettetés lesz, és hogy káosz lesz úrrá mindenhol, kapkodás, és félelem. De mi ne féljünk, tartsunk ki, mert ez a mátrix végét jelenti majd. És azt is mondták, hogy nem leszünk magunkra hagyva. Mindenhonnan jön majd a segítség, de az oroszlánrész a miénk.

        Azt mondták, figyeljük a jeleket!

A mostani bolygóállások pont ezt az időszakot támasztják alá. Káosz, kétségbeesés, zsarolások, radikális változás. Befelé fordulás, amiben felismered isteni mivoltodat, és az egyetlen kiút lehetősége a szebb világért.

A napokban hatalmas energiák segítenek bennünket, hogy legyen erőnk és hitünk kiállni önmagunkért. Hogy legyen bátorágunk végleg hátatfordítani a félelemnek. Hogy felismerjük, mekkora hatalmunk van a negatív világgal szemben. Ezekben a napokban egyre többen látnak tisztábban. Mindenki megvívja most a kis szabadságharcát, harcol a félelmeivel, ami összeadva hatalmas függetlenségi energiát eredményez. Lehet, be kell áldozni valamit. Határozott döntéseket hozni. Elvonulni, de nem engedni a negatív erők haláltusájának, akik mellesleg tudják, hogy végük.

És bizony, lesznek elesettek. Mert nem mindenki vállalta most be az ébredést. De ez így van rendjén.Őket békén kell hagyni. Tudatosítsd, hiába szeretnél, nem tudsz mindenkit megmenteni. És nem is kell.

Ez itt most a személyes felelősségvállalás és döntés ideje, a jövőért. Ha sikerül, a kollektív tudat olyan szintre emelkedik,(és olyan erős lesz), ahol már nem tudnak nekünk ártani.

Barátaim, azt hiszem, itt a megmérettetés, és az szétválasztódás ideje. Nem mindegy hogy döntesz! Mindenkire, aki ébred, szükség van! Tényleg!

2020-10-29T18:10:05+00:00