Loading...
Lélekgyógyászat 2017-08-13T14:15:25+00:00

Amikor elolvasod ezt a fogalmat: Lélekgyógyászat, meglehet nagyon elvontnak, megfoghatatlannak tűnik számodra.

Pedig valójában igen egyszerű gyógyításról van szó. Mert mi mással foglalkozna, mint a te lelkeddel. Azért lehet számodra szokatlan, mert nem úgy neveltek bennünket, hogy a lélek is fontos lehet, egyáltalán van-e jelentősége az életben.

Ahogy szalad az idő, változik a Föld energiája is, és egyre többen tudatosítják, ismerik fel, hogy igenis nemcsak test vagyok, lélek is, aki tud sírni, nevetni, örülni, szomorkodni, lelkesedni, de unatkozni is a testedben.

A Föld életében megint elérkezett az a korszak, amikor pár évezred után egyre többen újra ráébrednek erre, és felismerik, hogy a testük megbetegedésének fő oka saját maguk, a lélek dolgai. Amit, ha meggyógyítanak, a testi tünetek is alább hagynak, életminőségük javul.

A lélekgyógyászat sokrétű. és karöltve együtt jár a parapszichológiával, energetikai gyógyászattal, szellemsebészettel. (bővebben : Fontos írások Neked menüpont alatt)

A fent leírtak alapján mit tehetek érted?

  1. Első és legfontosabb dolog az energetikai rendszered (aura, csakra) kitisztítása. Mivel stressz, konfliktusok szinte naponta érnek minket, ami keveredik harag, düh, irigység, sokszor átok, szitok, rosszkívánság energiával, mindenképpen szükségesnek tartom. A tapasztalatom azt mutatja, hogy szinte minden hozzám fordulón volt különböző nagyságban és erősségben.
  1. Megszállók, holt lelkek levétele Mit jelent ez? Előfordul, hogy valami „lény” telepedett az energetikai rendszeredre. Ezeket megszállóknak nevezzük. Lehet egy holt lélek , vagy egy egészen komoly, negatív világból érkezett lény. Tünetek: Ilyenkor az ember furcsán érzi magát. Ideges, feszült, vagy éppen harmatgyenge, semmihez sincs ereje. Úgy érzi, valaki elszívja az energiáját. Úgy érzi nincs egyedül. Szokták nekem mondani, hogy: mindig követ valaki, pedig amikor hátra fordulok, senkit nem látok. Gyakran úgy érzem, hogy nem én vagyok, nem én beszélek, vagy úgy érzem valami kényszerít, hogy tegyem meg ezt vagy azt. Általában megszállója van az alkoholfüggőknek, szenvedélybetegeknek, és a depressziósoknak.

3. Karmaoldások ( párkapcsolati, szülő -gyermek, és munkahely kapcsolatok) Vannak élethelyzetek, amikor hogy célszerű ezt megtenni. Így hamarabb megoldódnak a konfliktusok. Karmaoldást csak abban az esetben lehet kérni, ha meg van benned a megbocsájtás és bocsánatkérés iránti késztetés.

4. Családi vérvonal tisztítás 

5. Lélekterápia, energetikai védelmek

Fontos tudnivalók:

Az univerzumi törvények alapján, tilos bárkit is az engedélye, beleegyezése nélkül kezelni, akár távúton is.

A lélekgyógyászat alapja a HIT.

Mivel ez a gyógyítás lélektől -lélekig zajlik, mindig egyéni és testre szabott.

De ne felejtsd: Mindig mindenre van megoldás. Csak akarnod kell!