Loading...
Lakások, terek energetikai tisztítása 2017-08-18T15:49:31+00:00

Szellemek otthon, az irodában?

Volt már úgy, hogy annak ellenére, hogy egyedül voltál otthon vagy az irodában, mégis azt érezted, nem vagy egyedül? Netalán rendszeresen megmozdulnak a tárgyak, leesik valami a polcról, esetleg becsukódik az ajtó, felkapcsolódik a villany, tévé habár te lekapcsoltad?

Vagy éjjel arra ébredsz, hogy valaki mászkál a másik szobában, vagy épp mintha „valaki” megérintette volna a paplanodat, vagy az alóla kikandikáló lábadat? Ne adj isten hangokat, lépéseket hallasz, de tudod, fizikailag ez lehetetlen? És már félsz éjjel kimenni a mosdóba, vagy a konyhába egy pohár vízért? És lassan feszengve térsz haza, vajon milyen árny suhan el melletted, és már csak kislámpánál mersz aludni?

Ha ez így van, biztos lehetsz benne, hogy „látogatóid” vannak. Ők olyan entitások, más dimenzióbeli „szellemek”, esetleg hol lelkek, akik a te otthonodba fészkelték be magukat ilyen vagy olyan oknál fogva. Mindenesetre ha már úgy érzed, a helyzet tarthatatlan, akkor érdemes valamit tenni, hisz már odáig fajultak a dolgok, hogy „nyaggatnak”, zavarják mindennapi életedet, szívják az energiádat.

Erre van egy nagyon jó és hatásos módszer, amiben ha kérsz, tudok segíteni.

Mert tudnod kell, maguktól ők nemigen fognak távozni, se szép szóra, se füstölőre, se gyertyagyújtásra. Főleg, ha negatív világbeli lények fészkelték be magukat hozzád. Mert annak oka van, hogy ők ott vannak!

Tehát a lényeg: AZ ENERGETIKAI TAKARÍTÁS. Amennyiben szükséged van ilyen jellegű takarításra, vedd fel velem a kapcsolatot! Nekem van engedélyem és mindkét ( pozitív és negatív) „világbeli” beavatásom, hogy segíteni tudjak neked.

Tudod, mint a szellemirtók! 😀 Persze most humorra veszem, de ez, te tudod a legjobban, egyáltalán nem vicces.

( Amennyiben részletesen érdekel a téma, a Fontos írások Neked menüpont alatt találsz információkat.)