Kinek ajánlom az asztroszkópot ( csillagtérkép :) ) ?

      Az elmúlt pár hónapban végre elérkezett az energetikai átrendeződés időszaka, amire spirtuális körökben már nagyon régen számítottunk. A fizikai szintű „kényszerleállással” rengeteg ember életében megindult a vártvavárt ébredés is. De ez a lelki ébredés sokak számára még rémisztő lehet. Kezdenek rájönni, hogy valami más is létezik a fizikai valóságon kívül, hogy ők is szerves részei az univerzumnak, és igenis sokat tehetenek ebben az időszakban nemcsak önmagukért, hanem az egész Földért. Most egyre többen teszik fel a kérdést: Mi lesz ezután? Mi lesz velem? Merre tovább? Most mihez kezdjek? Félnek még az ébredés adta lehetőségektől, attól, amit az „új ember” tartogat számukra.

      Pont nekik ajánlom szeretettel a csillagtérképet, akik már tényleg keresik a válaszokat, a megoldásokat az életükben. Akik már meg is merik tenni a változással járó induló lépéseket, akik nemcsak beszélnek róla, és bár tétován, de be is lépnek a számukra éppen kinyílt ajón. Akik már túl vannak azon, hogy saját sebeiket nyaldossák, és minden kudarcukat másra hárítsák. Idősek is fordulnak hozzám, akik már az életük összegzéseként kérik az élettérképet, ami segíti őket abban, hogy maradt-e még valami megoldandó dolguk itt, vagy már teljes nyugalommal hátradőlhetnek a karosszékben.

Te, aki most elolvasod ezt a pár sort, és magadra ismersz, bátran keress fel, írj, mert a csillagtérkép( élettérkép) rengeteg, szinte minden kérdésedre megadja a választ. Megmutatja neked a helyes irányt és lépésről-lépésre vezet majd téged az úton, amíg földi életedet éled. Hisz ebben benne van föbbek-között, mi az a tudás, amit hoztál magaddal, és ezt megértve, kamatoztatva, felhasználva tudsz boldogulni, előremozdulni. Megmutatja, miért születtél, mi a lelked célja ezzel az élettel. Mit lenne jó megtanulnod, megtapasztalnod még a fejlődésed érdekében.

Így hát jelentkezz, írj bátran, ha szeretnéd megismerni önmagad, és az életed „programját”.

2020-09-06T11:04:16+00:00