Kiből lehet Fénymunkás?

Első ránézésre misztikusan hangzik, ugye? Valójában kik a Fénymunkások?  Valamilyen más dimenzióbeli entitások, vagy másik bolygóról érkező lények?

Úgy tudom, bárki lehet Fénymunkás, mi emberek is. Nálunk kicsit nehezebb, mert a napi gondjaink, bajaink, a mostani társadalmi rendszer megnehezíti a bennünk lévő fény áramlását, a tudatos ébredést. Ennek ellenére mindig voltak, vannak és lesznek, akik elérik azt a tudatszintet, hogy a bennük lévő isteni fényt, erőt, energiát tudatosan felhasználják az emberiség, a Föld javára.

Ez konkrétan azt jelenti, hogy a földi Fénymunkások ugyanolyan „hétköznapi” emberek, mint bárki más, teszik a dolgukat, a napi teendőjüket, családjuk, gyermekeik, hivatásuk, munkahelyük van, DE ezen kívül, a Föld felemelkedéséért is dolgoznak. A Fénymunkás pontosan érzi, mikor mit kell tenni, mert tudja, össze van kapcsolva az Univerzummal, az isteni erővel ( mellesleg mindenki, csak aki még nem ébredt fel, nem tudatosítja ezt a benne lévő erőt), és ez által az élő kapcsolat által megkapja az impulzusokat, mikor mi a teendő. A Fénymunkás mindig tettre kész, hisz hevesen ég benne a vágy, hogy egy szebb, jobb világ teremtődjön a Földön, ahol az isteni rend, az univerzumi igazságok érvényesülnek, ahol nincs éhezés, nélkülözés, hanem harmónia és béke, szeretet. Sokan még mindig bele vannak mélyedve a sűrű anyagi rezgésbe, a félelembe, és nem hisznek ebben, de a Fénymunkás pontosan tudja, hogy ez nem lehetetlen.

Ez a mostani időszak azért nagyon lényeges, mert fantasztikus lehetőség alakult ki, olyan hatalmas emelő energiák érkeznek a Földre, amitől egyre többen és többen ébrednek fel, tudatosodnak, és rengetegen érik el az a tudatszintet, hogy elkezdhessenek Fénymunkásként tevékenykedni. Ez nem véletlen! Most van itt az idő, hogy rengetegre van szükség, aki éber, és teszi a dolgát. Most hatalmas a tét! A Földön lévő emberiség elbukik, és hagyja magát tovább befolyásolni, vagy felébred végre, és kitör az alacsony szintből. Ehhez amúgy óriási segítséget kapunk a fenti világokból, és nem utolsó sorban olyan univerzumi, más bolygón élő lényektől, akik nagyon régóta gondot viselnek ránk. Ilyenek pl. a Plejádiak is. De nekünk is aktívan ki kell venni oroszlánrészünket, mert nélkülünk nem sikerülhet. Ezért most az egész Univerzum minket, embereket figyel, nekünk drukkol!

Na, de nézzük, mit is csinál konkrétan a Fénymunkás? Mi a feladata? Sokféle lehet. Például vannak, akik imádkoznak, akár csoportosan, akár egyénileg. Vannak, akik tudatukat felemelve, meditációban (akár csoportosan, akár egyénileg) egy adott időben csatlakoznak az isteni erőhöz és „lehozzák” ide a fényt, és szétárasztják. Vannak, akik hatalmas szeretetenergiát alkalmazva, felbomlasztják, szétoszlatják a félelemenergiákat.  Vannak, akik kozmikus munkát végeznek, tereket tisztítanak. Vannak, akik a Föld körüli Krisztushálót, ami egy energiaháló, töltik, stb. .

A Fénymunkásra jellemző főbb tulajdonságok: tudatosság, elhivatottság, megingathatatlan hit, kitartás, állandó éberség, feltétel nélküli szeretet.

Minél többen vagyunk, annál nagyobb az esély arra, hogy drága, gyönyörű Földünket megszabadítsuk, és felemeljük.

Ha megérintettek ezek a sorok, keresd te is lehetőséget! Legyél te is Fénymunkás!  🙂

 

 

2020-04-22T10:41:30+00:00