Loading...
Élettérkép készítés 2017-08-18T15:47:50+00:00
Asztroszkop-keszites

Az élettérkép

Tudtad, hogy neked is van élettérképed? Hogy mielőtt megszülettél egy pontos útirány lett elkészítve csak a te számodra? Ráadásul telis-tele van kincsekkel, amik arra várnak, hogy megtaláld, felfedezd őket?

Nem könnyű feladat, mert a csillagokba és a lelkedbe van elrejtve.

De manapság az emberek erről a lehetőségről mintha elfelejtkeztek volna. Se felfelé nem néznek, se befelé, a lelkükbe .

Régen,nagyon régen, úgy 5000 évvel ezelőtt még jól ismerték ezeket a titkokat. Na nem mindenki , de az erre elhivatottak igen. Az asztrológusok, tudósok, bölcsek, az asztrozófusok ismerték a univerzumot, a bolygók járását, a csillagok állását. Pontosan tudták melyik milyen energiával segíti a földi halandót. Gondoljatok bele, milyen tökéletesen megállapították, kiszámolták mikor és hol születik a Megváltó, Jézus.

Korunk asztrozófusai is ezt az ősi tudást kísérlik meg újra feleleveníteni, segítve ezzel másoknak.

Az asztroszkóp- (csillagtérkép) azaz a TE élettérképed túlmutat a most élt földi életeden. Segít megismerni önmagadat, az utadat. Megtudhatod belőle lelked rejtett kincseit, pl. hogy milyen tudást hoztál magaddal előző életedből, amit lehetőséged van itt és most hasznosítani. Mi a jelenlegi életed célja, miért is jöttél, születtél pont ide, pont ebbe a családba. Milyen a másokhoz való viszonyod, és a partnerkapcsolatodban mi a tanulnivaló. Megmutatja, hogy ebben az életedben hogyan tudsz a legjobban fejlődni, előre menni és végigcsinálni azt, amit beterveztél. Hogy amikor „hazamész” emelt fővel azt mondhasd: Igen! Megcsináltam!

Tehát az asztroszkóp nem más, mint csupa hasznos információval teli elemzés, ami segít életed labirintusában eligazodni.

( Amennyiben részletesen érdekel a téma, a Fontos írások Neked menüpont alatt találsz információkat.)

Mire van szükség az élettérképed elkészítéséhez?

  1. Legfontosabb tudni a pontos születési adataidat. ( év, nap, hónap, óra, perc és a város, falu, ahol születtél) Ha nem tudod, : minden városban ki lehet kérni az anyakönyvi hivatalban, vagy a kórházban.
  2. Amikor ez megvan, érdemes találkozni, hogy elbeszélgessünk és az életed fontos eseményi alapján ténylegesen is bepontosítsuk az élettérképet. Ez azért nagyon fontos, mert pár perc eltérés születésedben egészen más elemzést mutat. Nem szeretem bár, de ha nincs más megoldás, akkor esetleg skypon is megejthető azoknál, akik tőlem messzebb laknak és nincs lehetőségük kétszer eljönni.
  3. A pontosítás után kiszámolom , lerajzolom, elkészítem és végül kielemzem az élettérképet.
  4. Amikor kész van, találkozunk, és szóban is megbeszéljük az elemzést, amiről hangfelvételt is készíthetsz.
Szeretnék egy saját élettérképet