Dráfi Emese Anabel – lélekgyógyász, asztrozófus 2017-08-26T09:24:19+00:00
drafi emese anabel

Bemutatkozás

Pár gondolat rólam

Dráfi Emese Anabel vagyok. 1970-ben születtem a felvidéki Komáromban ( jelenleg Szlovákiához tartozik)

Művész családban nőttem fel, ahol azt láttam, tapasztaltam, hogy a lélekből jövő alkotás az igazi, az viszi előre az embert. Ezért jómagam is művészi pályára készültem.

De a „fenti” világ másképp rendelkezett. Egy éles kanyarral másfajta lelki utat szánt nekem, mégpedig a TEOLÓGIÁT, azon belül is a katechetikát. Itt kezdett kibontakozni előttem a láthatatlan világ rejtelme. Rögtön utána PEDAGÓGIAI ismeretekkel bővült tudásom.

Akkor még nem tudtam, miért? Csak ösztönösen hagytam magam vezetni.

Akkor még nem tudtam, hogy ez a tudás – lépcsőfok meghatározó és nélkülözhetetlen alap lesz ebben a földi életemben. Rengeteg gyermeket vezettem be a HIT útján keresztül a láthatatlan világ rejtelmeibe, megadva nekik is azt a stabil alapot, amiből később meríthetnek.

Akkoriban már egyre gyakrabban éreztem, ahogy elönti a kezemet a forróság. Nem tudtam mire vélni, míg valaki felvilágosított: ez bizony a nagyfokú energiaáramlás, és hogy menjek el GYÓGYMASSZŐR iskolába.  Szót fogadtam. Egy év tanulás után újabb diplomácskával a kezemben elkezdtem hasznosítani a megszerzett tudást, ekkor már tudatosan használva a rajtam keresztül áramló energiát.

És amikor elérkezett az idő, egy új lépcsőfok következett. Lelkemtől vezérelve, a hitre alapozva betekintést nyerhettem a METAFIZIKAI és SZELLEMTUDOMÁNYI tanokba, és elmélyülhettem más OKKULT (titkos) tudományokban is. Elsajátítottam az öngyógyítás, majd mások gyógyításának különböző módszereit. Ekkor már „felső” világ engedélyével elkezdtem átadni azt a tudást, amivel immár rendelkezem. Ettől a pillanattól kezdve tanítom a tudatos élet alapjait, és segítek a kereső, ébredő lelkeknek megtalálni saját útjukat.

Lehetőségem volt a Pátria rádióban olyan műsorokat szerkeszteni és vezetni, újságokban olyan cikkeket, rovatokat közzé tenni, amik segítik a lelket a földi fejlődés útjában.

Közben a TAROT világa – mint információs, üzenetközvetítő rendszer is aktivizálódott nálam ( előző életbeli tudás ez is) , mellyel szintén a hozzám fordulókat segítem.

És hogy ne unatkozzak, már jött is a követező lépcsőfok- egyszer csak a CSILLAGHAJNAL Magyar Asztrozófiai és Asztrológiai Iskolában találtam magam. aminek elsajátítása, az egyéni élettérképek, asztroszkópok elkészítése szintén a kereső, induló, a földi életükben megtorpanó lelkeket szolgálja.

Ezen az oldalon egy „csokorba” összegyűjtve szeretném az ide látogatónak átadni tapasztalataimat. Olyan információkat találsz itt, ami, ha nyitott vagy rá, segít megérteni másokat, magadat, az életed kanyargós útját.