Bolond egy világban élünk!

“Itt már mindent szabad! Teljesen felborultak a dolgok!”  Szoktuk hallani, és bizony jó magunk is rábólintunk.

Nagy harc folyik.  Épp most lehetünk tanúi a végső, nagy ütközetnek. Egymásnak feszül a gyűlölet és a szeretet. Sokan szeretnének kimaradni Sokan meg belevetik magukat, majd ők megmutatják, majd ők megállítják, majd ők, majd ők, majd ők…

Én úgy gondolom, természetesen mindenkinek meg van a dolga, a feladata. Mert jöttek olyan lelkek, akik a mostani rendszer lerombolásáért felelősek, és vannak, akiknek már a rombolás utáni építés a feladatuk.  Ők most még csöndben vannak, vagy a háttérben teszik a dolgukat. Ők azok, akik nem verik a mellüket, nem ordítoznak, hanem csendben várnak, hogy a meglévő kornak vége legyen. DE! Visszatérve a rombolókra. Nem mindegy, mi a célja és módja a felrobbantásnak. A SZERETET vagy a GYŰLÖLET vezérli – e őket. Itt óriási esély van a kisiklásra, és elcsúszásra.

Amikor leszületsz, érzelmek tárházát hozod magaddal, széles a paletta. A legalacsonyabb szinttől választhatsz egészen a legmagasabb szintig. Aztán a Földön te döntöd el, mikor melyiket veted be.

Mikor jössz, azt gondolod: „megbirkózok majd a dolgaimmal, tudom, a szeretet a legfontosabb, csak az vezethet, az átsegít mindenen”.  Aztán, mikor helyzet van, akkor kiderül, nem is olyan könnyű. Elkap a hév, magával sodor a tömeg, és lehetséges, hogy nem úgy reagálsz, ahogy azt fönt eltervezted. Észre sem veszed, hogy a negatív érzelmekkel már a gyűlölet határát súrolod!

Elfelejted az otthonról hozott tanácsot: a GYŰL-ÖLET a SZER-ETET. És ha elfelejtetted, nagy bajban vagy. Mert itt „élet-halál” harc folyik. És most döntened kell! Melyik oldalra állsz! A félelem (FÉL-ELEM) oldalára, amit a gyűlölet táplál, vagy a szeretet oldalára. Bárhogy is döntesz, tudnod kell, a végén a SZERETET győz! Ez a „sorsa“. 🙂

 EMLÉKEZZ hát arra, ki vagy, honnan jöttél, miért, és mit képviselsz! Még nem késő! Mert a szétválasztás most történik! Nem holnap, nem holnapután, hanem ma. Itt és most.

2018-05-02T14:39:21+00:00