ASEA – Redox jelző molekulák 2021-08-09T22:15:29+00:00

ASEA – Redox jelző molekulák

A hosszú, és egészséges élet kulcsát már régóta kutatja az emberiség. A tudomány világa töretlenül halad előre, hogy mind az emberi élet hosszát, mind pedig a minőségét pozitív irányba mozdítsa előre. Mindeközben csodálatos áttörést értek el a sejtszintű tudományban, a „REDOX JELZŐ MOLEKULÁK” működési elvének megfigyelése kapcsán. Több millió dollárt, és közel húsz évet fektettek bele egy olyan terület kutatásába, amelyet a tudományos világ addig mellőzött. Nem csupán megfigyelték, hogy mi a sejt funkciója molekuláris szinten, hanem az emberi sejthez hasonlóan képesek voltak előállítani a sejtben termelődő Redox Jelző Molekulákat. Mindez olyan horderejű áttörésnek számít, amivel a tudósok, és az orvosok nem találkoztak a penicillin előállítása óta.

Ez a technológia azért is különleges, mert bár a Redox Jelző Molekulák csupán a másodperc töredékéig életképesek az emberi testben, azonban a tudósoknak sikerült biológiailag aktív formában palackba zárniuk, hogy fogyasztható formában juttassák el az emberekhez. Ez NEM gyógyszerkészítmény, gyógynövény, vitamin, ásványi anyag, gyümölcslé vagy tápanyag. Egy teljesen új kategóriát nyitott az orvostudomány történelmében.

Napjainkban minden anyag tartalmaz bizonyos fokú méreganyagot, stimulánst, vagy mellékhatásokat vált ki. Ez a termék egyikkel sem rendelkezik, hiszen ŐSHONOS az emberi szervezetben; már a fogantatásunk pillanatától termeljük, viszont a pubertás kortól kezdődően egyre kevesebb mennyiségben. A Redox Jelző Molekulák visszapótlásának kedvező hatását már emberek ezrei tapasztalták meg világszerte, és ez a magas hatásmechanizmus az egészségügyi szakemberek figyelmét is felkeltette. Olyannyira, hogy 2019. júliusában tudományos világkonferenciát tartottak New Castle-ban (Egyesült Királyság), és ma már több százezernél jár a szakmai publikációk száma.

Miért érdemes fogyasztani? 
– Felgyorsítja a sejtregenerációs folyamatokat, ami miatt kifejezetten hatásos lehet: műtétek, vagy egyéb drasztikus kezelések utáni felépülésnél, neéz fizikai munkavégzés vagy megterhelő sporttevékenység után, illetve energiahiány esetén is
– A sejtjeink hatékonyabb működésre képesek, így a segítségével fokozhatjuk a bevitt tápanyagok és vitaminok hasznosulásának hatékonyságát
– Fogyasztása által lelassíthatjuk az öregedési folyamatokat
– Prevencióként is hatékony megoldást kínál! Bizonyítottan 500%-kal megnöveli a szervezet saját antioxidánsainak a hatékonyságát, amitől a sejtek sokkal nagyobb védelmet élvezhetnek
-Fogyasztása bizonyítottan kedvező hatással van a szervezet anyagcsere folyamataira
-Sportolás közben hatékonyabb zsírégetést biztosít, és gondoskodik az izmok kíméléséről
– Természetes módon növelhetjük az energiaszintünket
– Megnő a tüdőkapacitás, ami jelentős állóképesség növekedést eredményez
-Kiegyensúlyozottabb alvást biztosít, aminek köszönhetően, akár kevesebb alvással is kipihentek lehetünk
-Segít a mentális frissesség és a testi-lelki harmónia fenntartásában
-Külsőleg, a bőrre, vagy akár a szembe permetezve is alkalmazhatjuk
ÁLLATOKNÁL és NÖVÉNYEKNÉL IS ALKALMAZHATÓ! 🙂
Nem érhető el leírás a fényképhez.
A Redox jelzőmolekulákat külsőleg is használhatjuk.
Kifejlesztettek egy gélt, ami kétszeres erősségű, mint az ital:
Ez a RENU 28
Könnyű, gyorsan felszívódó gél, ami a redox jelző technológia erejét kihasználva támogatja az egészséges sejtmegújulást. Ez az egész test számára hihetetlen hatású bőrápoló, simává és egyenletes szerkezetűvé varázsolja a bőrt, miközben hatékonyan revitalizálja azt.
Rövid időn belül pozitívan hat a vérkeringésre, aminek a hatása akár órákon keresztül is kitarthat.
BIZONYÍTOTT EREDMÉNYEK:
GYORSABB BŐRSEJT MEGÚJULÁS 16%
BŐR STRUKTÚRA JAVULÁSA 22%
BŐR SIMASÁG JAVULÁSA 23%
BŐR RUGALMASSÁG JAVULÁSA 20%
NARANCSBŐR CSÖKKENÉSE 16%
A RENU 28 Revitalizáló Redox gél megkapta a Dermatest független laboratórium 5 csillagos pecsétjét, ami a legmagasabb minősítés a biztonságot és a hatásfokot figyelembe véve.
A RENU 28 Revitalizáló Redox gél az FDA által regisztrált és NSF tanúsítvánnyal rendelkező termelőüzemben készül!
Igen:
– Klinikailag tesztelt
– Garantált minőség
– Alkalmas minden bőrtípusra
– Állatkísérlet mentes
– Glutén mentes
– Bőrgyógyász által tesztelt
NEM TARTALMAZ:
– Állati alapú összetevőket
– Parabéneket
– Mesterséges színezéket
– GMO-t
– Szulfátokat
– Ftalátokat
– Propilén-glikolt
Nem érhető el leírás a fényképhez.

Termékeket megtalálod itt