A Plejádiak figyelmeztetése: Amit az 5G-ről feltétlenül tudnunk kell

Már mindenhol erről olvasunk. De mi is ez konkrétan?

“Ez egy 5. generációs mobilhálózat vagy 5. generációs vezeték nélküli hálózat, ami  nagyobb kapacitással működik, mint 4G, ezzel nagyobb lefedettséget biztosíthat a széles sávú mobilos hálózatoknak, és támogatja az eszközök közötti, és a kiterjedt gépi kommunikációt is. Az 5G-s mobilkommunikációs hálózat magasabb frekvencián működik és sűrűbb adóhálózatot igényel, mint a korábbi hasonló technológiák. A nagyfrekvenciás elektromágneses sugárzás  viszont károsítja az élőlényeket, beleértve minket, embereket is” (Wikipédia).

Már a tesztelésekor kiderült, elhullanak rezgésétől a madarak.  Mégis teljes gőzzel lövik fel a használatához szükséges műholdakat, állítják fel országok, városok szerte az antennákat. Mindegy ki mit mit mond, hányan tiltakoznak . De miért? Miért van erre szükség, amikor tudják, hogy káros? A háttérhatalom ( és most ugye nem a pozitív oldalról beszélek) pontosan tudja, mit csinál. Összeesküvéselméletek született ezzel kapcsolatban, amiről beigazolódni látszik, hogy sajnos nagyon is igaz.

Rengeteg ember a földön még mindig elhiszi, hogy ez majd milyen jó lesz, mert a technika fejlődik, és nekik nagy segítség, meg milyen menő cucc, és mivel tudatszintileg még nem érti, hiába fogod neki elmagyarázni, hogy valójában egy zombit akarnak belőle csinálni, aminek a beindítása már régen tudatosan el lett tervezve, és az 5G az egész gépezetnek  egyik láncszeme.

Arról már írtam, hogy sok csillagnemzetség , köztük a Plejádiak is, szívükön viselik sorsunkat a Földön. Már  hónapokkal ezelőtt közzé tettek egy olyan figyelmeztető , ismertető filmet, amiben pontosan, lépésről – lépésre elmagyarázzák ezt a hihetetlen mesteri ( ördögi) tervet, hogy megértsük a helyzet súlyosságát és  higgyük végre el, nem a javunkat szolgálják.

Ezt szeretném most dióhéjban „tolmácsolni“:

A háttérhatalom 20 000 műholdat(!) akar fellőni, amik intenzív sugárzású, fókuszált mikrohullámnyalábokat küldenek a Földre. Ezzel be sugároznák, befednék az egész földet.Az igazi ok, amiért minél hamarabb be akarják vezetni az 5G-t, nem más, mint egy időben egyrészt a lehető legtöbb ember nyomonkövetése, másrészt manipulálása. Egyetlenegy antennával egy időben több ezer ember nyomonkövetése lehetséges!

De hogyan tudják ezt megvalósítani?

Már évek óta permetezik a légkört, ami rengeteg vitát vált ki a mai napig, hogy tényleg káros-e. Mindenesetre a levegőbe permetezett anyagokkal sajnos több milliárd makrorészecskét, érzékelőt lélegzünk be, iszunk meg, ami beleépül a szervezetünkbe, ezt erősítik a génkezelt élelmiszerek, az indokolatlan oltások is.Az 5G valójában egy  összekötő, egy aktivizáló, ami az interneten keresztül képes lesz kommunikálni ezekkel a nanorészecskékkel, ezáltal képesek lesznek nemcsak megfigyelni, hanem manipulálni és befolyásolni a gondolatainkat. Mindenhol körbevagyunk véve rezgésekkel, és mivel mi magunk is rezgő lények vagyunk, nehéz lesz kikerülni ezt. Valójában mindezekkel a kollektiv tudatra akarnak hatni, aminek célje, hogy manipulálni tudjanak.

Nos, ez igaz, vagy sem, összeesküvéselmélet, vagy tényleg valóság?

Ha érdekel a téma, vagy további információk, youtubon megtalálod :  ALCYON PLEJÁDOK 81.

https://www.youtube.com/watch?v=336Pg2eK9lQ

2019-11-29T19:41:10+00:00