A nagy lehetőség, vagy az utolsó esély?

Kedves barátaim, mi, akik most a Földön élünk, hiszed vagy sem, óriási dolog előtt állunk. Lehetőségünk van egyszer s mindenkorra megmenteni magunkat és a Földünket a negatív erőktől. Lehetőségünk van visszatalálni a bennünk lévő Forráshoz. A mostani, egyedülálló bolygóállások a segítségünkre sietnek. Olyan ez, mintha a fenti világokban már rég el lett volna tervezve. Most jön a finálé! A háttérhatalom és a negatív erők vesztüket érezve egyre inkább a félelelemkeltésre inspirálnak bennünket. Ez nekik azért jó, mert ebből merítik az erőt, ebből táplálkoznak. Tudják, nincs sok hátra, nemsokára veszítenek.

Nekünk egy dolgunk van most. Ha még mindig nem ébredtél fel „Csipkerózsika álmodból” , akkor nagyon itt van az ideje! Ébredj! Ha már felébredtél, akkor tartsd magad egyensúlyban. Tehát tengelyben maradni! Ez mit jelent konkrétan? Hát elsősorban, hogy ne a külvilág ijesztgetésére koncentrálj, hanem a belső békére, szeretetre. A háttérhatalom gyűlöli mindezeket. Minél többen higgadtak maradunk, és megőrizzük a békét, és a magas rezgést, ők annál gyengébbek lesznek. Most ne törődj azokkal, akik még alszanak. Mindenkinek saját útja és felelőssége ez. Maradj szeretetben, de ne engedd magad! Legyél sziklaszilárd abban, hogy a Forráshoz tartozol. Legyél minél többet a természetben , engedd had végezzék el rajtad az elemek ( víz, tűz, levegő, föld ) az energetikai tisztítást és töltsenek fel, erősítsenek meg. Lehetőségeidhez mérten relaxálj, meditálj! Nem maradt sok idő. Legyél szeretetteljes de határozott. Még alig pár hónap, és a bolygók,( Plútó, Szaturnusz, Jupiter) amik a radikális változást hozzák, szétválnak újra. Nagyon – nagyon sokára találkoznak újra,  vagy 2 -3000 év múlva!

Ugye , most már érted, miért fontos MOST választanod és elkötelezned magad? A felemelő, kiemelő szer-etet vagy a lehúzó elveszejtő fél-elem?

Te döntesz, de a tét óriási! 

2020-10-01T16:57:36+00:00