A bűvös 2020

          Egy olyan, nem mindennapi kihívásokkal teli év után vagyunk, amilyen nem tudni, mikor volt ezelőtt. Energiákban egy olyan egyedülálló év, amiben mindenkinek mással kellett szembenéznie. Hogy mesterem szavaival éljek, maximálisan helyzetbe lettünk hozva.
Van akinek megmérettetést, van akinek komoly ébredést hozott. És van, akinek félelmet , aggódást, betegséget, elmúlást, ami elől úgy érezte, képtelenség elbújni. A „szétválasztódás” minden kompromisszum nélkül beindult, mely nagyon markánsan meg is mutatkozott. A Föld történetének egyik meghatározó évén vagyunk túl.
Nekem a sok éves, alapos belső, lelki, „munkám” felső fokú érettségije következett, ahol mindent, amit tanultam, le lett vizsgáztatva. Egy hatalmas vizsgaév után vagyok, de bátran elmondhatom, hogy nemcsak én, hanem mindannyian, akikkel majdnem azonos tudatszinten élünk, a vizsgát sikeresen letettük.
Mindig minden körülmény között megtartani a belső egyensúlyunkat. Mindent amit tudtunk gyakorlatban is megvalósítani.
Helyt kellett állnunk, a befolyásolhatóság, a sziklaszilárd hit, a kitartás, az állhatatosság, a bátorság ( itt megjegyzem, a bátrak is félnek, csak leküzdik) terén.
Ez egy belső, lelki év volt, ahol szinte senki nem kerülhette el, hogy önmagával ne szembesüljön.
A nagy megmérettetés éve volt ez kérem, amire spirituális körökben már évek óta készültünk. Számoltuk, figyeltük, csak hatalmas, radikális, mindent felforgató energiáival voltunk tisztában, és azzal, mit kell majd tennünk, hogy ne billenjünk ki, de mi magunk sem tudtuk pontosan , hogy fizikai szinten hogyan nyilvánul majd meg.
Hát így , kedves barátaim. Így történt. Most már tudjuk.
A 2020-as év sok tekintetben rendkívüli, egyedülálló volt. A lepel lehullt, rengeteg minden derült ki, aminek már nagyon itt volt az ideje. Barátságok, házasságok, emberi kapcsolatok erősödtek meg, vagy éppen hullottak darabjaira, mert nem voltak időtállóak. Újra előjöttek azok a múltbeli, még meg nem oldott dolgaink, amivel el kellett számolnunk, meg kellett oldanunk.
Az is nyilvánvalóvá vált, hogy van bennünk elég szeretet és jóság, „isteni tulajdonság” ahhoz, hogy képesek legyünk változtatni
És valami elkezdődött. Egy nagy ébredés az emberiség történetében, elkezdődött a kollektív-tudat emelkedése, de ez tényleg csak a kezdet, mert 2021-ben mindez tovább folytatódik. Hisz beléptünk a Vízöntő korába, annak is első évébe, ami elindítja a megfelelő tisztítást, az új, szebb, izgalmasabb utak bejárásához. A nagy munka még csak most jön, jobb, ha tudjuk. Nem lazsálhatunk. Lesz dolgunk bőven! De talán már nem lesz ennyire embert-próbáló.
Ebben legyen most a mi bizodalmunk, és abban, hogy képesek vagyunk egymásért, egymással, kéz a kézben egy jobb, szabadabb jövőért összefogva megtenni azokat a lépéseket, amiket kell.
Hajrá 2021, hajrá …
MINDENKINEK BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK! 🙂
2020-12-31T22:38:36+00:00