Tudod ki vagy ?

Ahhoz, hogy a láthatatlan világ dolgaiból, a lélekgyógyászatból, parapszichológiából bármit is megérts, sok mindent érdemes „ elengedned”. Például:

  • Hogy te csak egy test vagy, és a halál után vége mindennek.
  • Hogy te egy kis senki vagy, és hogy fontos a hierarchia-rendszer, a tekintélyelvűség, mert vannak magasabb rendűek és alacsonyabb rendűek. És ez így van jól.
  • Ideje lenne elengedned a társadalmi sztereotípiákat is, az ember alkotta szabályokat, a mit illik és mit nem illik, mit szabad és mit nem szabad tenned elveket, amik félelemmel töltenek el és gátolnak a fejlődésedben. Gondolj bele, naponta mennyi ilyen dolog ér téged!

Megmondja neked a tévé, rádió, újságok, az óvoda, iskola, a szülők, a gyerekeid, barátaid, ismerősök, főnököd…. Szóval mindenki megmondja neked a tutit, mit tehetsz és mit nem.

(És itt ne érts félre, nem a szocializálódásról beszélek!)

Pedig van egy MÉRCE: mi Univerzumi törvénynek hívjuk. Ha ez alapján élne mindenki, egészen más világ lenne végre. ( mellesleg épp afelé haladunk…:) )

Tudd, hogy a társadalomnak sose érdeke, hogy okos legyél, tudatos legyél, bölcsességre tegyél szert és tudd végre, hogy ki vagy, honnan jöttél, merre tartasz. Mert abban a pillanatban szabaddá válsz, a félelemeid lehullanak rólad, és nem leszel befolyásolható többé. És ez, valljuk be, igencsak idegesítő tud lenni mások számára.

De nyugodj meg: Ezeket az „ébredési” folyamatokat senki nem tudja meggátolni nálad se senki másnál -esetleg késleltetni- ,mert mindenki életében egyszer eljön a megvilágosodás pillanata. Pont, amikor itt van az ideje.

 És akkor rájössz, hogy milyen nagyszerű is vagy te, mennyire szép, milyen egyedi, megismételhetetlen. És nincs mitől félned, mert az univerzum egyenrangú és jogú tagja vagy, a fizikai szemeddel láthatatlan világnak szerves része, EGY vagy mindennel és mindenkivel. Abban a pillanatban, amint erre rájössz, minden megváltozik, mert elindulsz a tudatos élet útján. Indulj hát!

 

 

2017-08-23T17:26:35+00:00