Tényleg többször születünk le?

Reinkarnáció – azaz Újraszületés

Gondolom, már sokan ismeritek ezt a fogalmat. De mit is jelent pontosan?

Azt már tudod, érzed, hogy nemcsak egy hústömeg vagy, csak egy test. Van valami abban a testben, ami érez, ami tud nevetni, sírni, örülni, szomorkodni, lelkesedni, és bizony unatkozni is. Ez egy esszencia, mondjuk energia. Ez a te lelked. Ez a lélek az, ami te vagy, örökké. A tested olyan, mint egy kosztüm, amit mindig akkor választasz, amikor leszületsz. Minden leszületésnél új „kosztümöt” választasz, attól függ, aktuálisan milyen földi életet „írtak” meg neked a mestereid, természetesen veled együtt. A földi életet pedig képzeld egy igen izgalmas színdarabnak, amiben Te vagy a főszereplő. Ezt a „színdarabot” tökéletesen betanulod, minden egyes életeseményedre az égi otthonodban alaposan felkészülsz. Természetesen nem egyedül. Hisz vannak mellékszereplők is, akikkel mindent megbeszélsz. Hogyan találkoztok, mit fogtok egymástól megtanulni, milyen viszonyban lesztek egymással.

Jó – jó, kérdezheted most. De tényleg többször születünk le? Miért van erre szükség? Mire jó ez? Nemcsak egy életünk van, és kész?

Ezek azok a kérdések, amiket akkor teszel fel magadnak, amikor már érzed, hogy az az általános információ, amit tanultál a Mennyországról és pokolról már nem elégít ki. Mert vannak deja vu érzéseid – itt mintha már jártál volna, ilyen mintha már megtörtént volna veled, – amik elgondolkoztatnak. Találkozol olyan emberekkel akiket, habár azelőtt sose láttál, mégis úgy érzed, ezer éve ismersz. Felismered őket, ha a szemükbe nézel. Vannak furcsa álmaid, amiket igazán nem tudsz sehová se tenni, mert minden képzeletedet felülmúlják.

Ilyenkor a lélek emlékezik.

De miért van ez a többszöri leszületés? Re-inkarnáció? Nagyon egyszerű az oka. A kaland, a kíváncsiság, a fejlődés lehetősége, a tanulás, a negatív cselekedeteidnek helyrehozása és végül a vágy arra, hogy a legmagasabb szint után már ne kelljen újra leszületni. 😀

Azt fontos tudnod, hogy miután lelked kivált az egységből, a Nagy szeretetből volt lehetőséged elindulni egy hosszú „UTAZÁSRA”. Mivel odahaza is szabad akaratod van, természetesen megkérdeztek téged, szeretnél-e részt venni ebben. Csak a legszívósabb vállalják be ezt! Vannak lelkek, akik sose jönnek le az égi világból, mert bizony ez nehéz kihívás. Amennyiben ezeket a sorokat olvasod, legyél büszke magadra! Hisz itt vagy a földön, a legnehezebb tanulóbolygón, és járod az inkarnációidat. Mert amikor ezt bevállaltad, fel lettél világosítva, hogy abbahagyni nem lehet. Végig kell járni. És te elindultál, tudatszintről tudatszintre lépkedsz előre, (lásd a tudatszintekről szóló írásomat) amíg mindent meg nem tanulsz, letudod az összes karmádat, és amíg a földi életeid során elfelejtett feltétel nélküli szeretet újra nem működik benned. Olyankor felkínálják, hogy már nem kell lejönnöd többet. De sokan annyira megszeretik ezt az őrült, de gyönyörű, érzelmekkel teli bolygót, hogy lejönnek akkor is, immár karma nélkül, segíteni az itt élő társaiknak.

 

 

2018-01-13T15:17:02+00:00
error: Content is protected !!