Te már tudod mi lesz veled a halálod után? 2.rész

A felvonulási tér hatalmas, nyitott arénaszerű, ahol a nagyszámú, ismeretlen lelkek tumultus nélkül „állnak rá” arra az útra, vonalra, ami a lakhelyükhöz, a lélekcsaládjukhoz vezeti őket. Ez az egész tér, világos, fényes. Nagy az izgalom. Az idősebb lelkek rutinosabban, gyorsabban haladnak, sodródnak előre, a fiatalabb lelkek kicsit bizonytalanok.

7. Hazaérkezés a saját kolóniába, lélekcsaládba:

Ahogy haladnak előre, kaptárokhoz, szőlőfürtökhöz hasonlítják azokat a helyeket, ahol az egyes lélekcsaládok laknak. Van úgy, hogy a fiatalabb lelkek városokat, utcákat, házakat látnak, és egészen addig sodródnak az energiavonalon, amíg haza nem érnek. Amikor meglátják a lélekcsaládjukba tartozó lelkeket, biztonság, melegség, boldogság lesz úrrá rajtuk. A „család” már várja, és rezgéseket, hangokat bocsájtanak ki, hogy az érkező lélek tudja, hogy felismerték és várják őt. Mindenkinek meg van a maga fix, kijelölt helye, és nem bolyonganak összevissza.

8.Megjelenés a Bölcsek (Vének) Tanácsa előtt

Nem sokkal a megérkezés után a szellemi vezető a Bölcsek tanácsa elé kísér minden hazaérkezett lelket. A hiedelmekkel ellentétben ez nem egy vádhatóság, büntetőosztag, hanem inkább a megvilágosodást segíti elő. Együtt a Vénekkel megvizsgálja a lélek a földi élet minden fontosabb döntését, cselekedetét, útkereszteződéseket. Hol használta ki a lehetőséget a fejlődésre, hol ment el mellette. Mivel a leszületés előtt együtt választják ki a következő élet megoldandó feladatait, és az egész földi élet során figyelemmel kísérik azt, (néha, ha az ember teljesen más irányba menne, le-lenyúlnak, segítenek visszaterelni a kiválasztott útra), így pontosan tudják az eseményeket. Ők az igazságosság megtestesítői.

„ Ezek a bölcs lények rendkívül megértőek és együttérzők, s a hibáinkkal szemben végtelen türelmet tanúsítanak. Sokszor kapunk újabb életeinkben ismét lehetőséget, ám ezek nem lesznek könnyű választások, hiszen akkor mit sem fejlődnénk a földön.”

Mivel mindenki tiszteli és tanácsot, ezért az ott elhangzottakat bizalmasan kezelik, erről nem beszélnek a lelkek, csak a legjobb baráttal, és az információkat így is csak nagyvonalakban mondják el.  Úgy néz ki, ez egy olyan íratlan szabály, amit mindenki tiszteletben tart.

9. A lélek megújulása

A lelkek találkoznak szerelmeikkel, a lélektársukkal. Találkoznak mindenkivel, akikkel dolguk volt az elmúlt életükben, és együtt megbeszélik, mi miért történt.

Sokat tanulnak, átnézik az életüket, pontról pontra kielemzik. De szabadidőre is jut idő, ahol ugyanúgy van helye a zenének, táncnak, játéknak, kikapcsolódásnak. És amikor kellően kipihente magát a lélek, tanult és fejlődött, akkor itt az idő egy újabb reinkarnációnak. És jön a felkészülés. A Vének tanácsával, a szellemi vezetővel kiválasztják nagy körültekintéssel és alapossággal egy olyan életet, ami a fejlődésének megfelel.

Newton könyve igazi, érdekes esettanulmány, amit ha az ember elolvas, egészen másképp fogja látni egész létünket, mind a földi, mint pedig a lelki valónkat. Igazi csemege azoknak, akik tudni szeretnék, kicsodák vagyunk is mi igazából.

2019-04-28T12:45:36+00:00