Segítőink, a PLEJÁDIAK! (1.rész)

Ugye, már te sem hiszed, hogy egyedül vagyunk itt? Amúgy valójában ez egyáltalán nem hit kérdése. Ezek tények, amik tőlünk függetlenül jelen vannak.  Mindig voltak olyan földönkívüli civilizációk, fajok, más égitestekről, bolygókról érkezettek, akik idelátogattak.

Voltak, vannak ilyenek és olyanok is. Jók és rosszak, jóindulatúak és rosszindulatúak. Voltak, vannak, akik a Földünket egy nagy ásványforrásnak nézik. Addig mászkálnak ide, addig állomásoznak itt, amíg mindent birtokba nem vesznek. Amíg mindent, amit drága Földünk ad, el nem visznek, fel nem élnek, és teljesen tönkre nem teszik.  Aztán szépen tovább állnak. De van itt egy aprócska bökkenő. Mi, emberek, itt lakunk. Itt élünk, pont ezen a bolygón. Ez persze egyáltalán nem zavarja őket. Sőt! Minket is felhasználnak. Nagy terv ez, amiről eddig jóformán mi semmit sem tudtunk. Mert tudatosan le vagyunk butítva. Mert ők olyan okosak, és fejlettek, hogy tudják, mit kell velünk tenni, hogy fel se ébredjünk. Itt van máris a félelem, ami teljesen leblokkolja a szeretet energiánkat. Ezt a félelmet napi szinten használják pl. a tévé és más média által. És ez csak egy „módszer” a sok közül. Elterelik a figyelmünket, elveszik az energiánkat, rabszolgasorba döntenek azzal, hogy úgy van felállítva a rendszer, hogy látástól vakulásig dolgoznunk kell, hogy pénzhez juss, ami ugye szintén úgy van beállítva, hogy e nélkül itt nem tudunk létezni. Sokan meg is szokták jegyezni: csak dolgozom, így nem gondolkozom hülyeségeken… na , pont ezt akarják. Tönkreteszik a párkapcsolatokat, a családokat, a barátságokat, amivel gyengévé, magányossá tesznek bennünket. Megbetegítik a testünket, hogy testileg is sérülékenyek legyünk.

Pont ezt akarják elérni! Hogy ne használjuk a bennünk lévő tudást, hogy még véletlenül se jussunk el odáig, hogy felismerjük, hogy kik is vagyunk, emberek, és milyen hatalmas erővel rendelkezünk. Mert akkor manipulálhatnak minket, ami mi tagadás, idáig zseniálisan működik. Még az alap „spirituális” dolgokat is kinevetik sokan, hogy van pl. energetikai területünk, hogy agyunknak csak csekély részét használjuk fel, eleve, hogy van lelkünk, egy hatalmas fény, ami a Nagy teremtő fényéből egy darab. Mi csak dolgozzunk, lehetőleg rengeteget, hogy CSAK „rájuk” legyen energiánk.

Mégis, vannak, akik felébrednek. Ennek ellenére. Sok olyan fejlett lélek születik, újra és újra, aki pont azért jön, hogy segítsen az ébredésben. (persze a reinkarnációt is sokan kinevetik, egyszerűbb az „egyszer élünk”, bugyuta elvet elhinni)

És vannak, többek között olyan, nem a Földön, hanem máshol lakó lények is, akik azért jönnek, hogy szintén segítsenek nekünk. Ők többek között a PLEJÁDIAK. Pontosan tudják, mi zajlik itt, és mi milyen elkeseredett harcot folytatunk Földünk megóvásáért. Hatalmas tudásukkal itt vannak őt is, hogy felnyissák a szemünket, hogy segítsenek bennünket abban, hogy végre felébredjünk, és kézbe vegyük az irányítást.  Róluk szól a következő sorozat.

2019-06-19T11:32:14+00:00