Nekem miért nehéz az élet, neki miért könnyű?

Sokan teszik fel ezt a kérdést életük folyamán.

Főleg akkor keseredik el az ember, amikor látja, hogy valakinek igencsak könnyen mennek a dolgai. Hát persze, neki bezzeg sikerül minden, nekem meg állandóan harcolnom kell, megdolgozni mindenért! Ez nem igazság! Dohog magában.

Kedves barátom, ha azon indulunk el, hogy mindennek oka van, akkor arra a következtetésre jutunk, nem véletlen, hogy élnek a földön könnyebb életet élők, és élnek nehezebb életet élők.

Miért is van ez? Nagyon egyszerű a magyarázat:

Mielőtt leszületünk újra, kiválasztjuk a következő életünket. De először átnézzük, milyen volt az előző. Soha senki nem kényszerít bennünket, hogy ilyen vagy olyan életet, sorsot, megoldandó feladatot válasszunk. Mert odahaza is szabad akaratunk van! Az már hamarabb előfordul, hogy égi mestereinkkel, barátainkkal, a Nagytanáccsal megbeszéljük, mi legyen a következő a fejlődésünk érdekében. Ők tisztábban látják, (mivel végig kísérik az életeinket) ezért ajánlhatnak ilyen – olyan variációt.

Egy biztos, ha az előző életed nehéz volt, és rengeteg energiát felhasználva sok feladatot vállaltál, és nagyon megfáradva érkeztél haza: pihenhetsz.

Ha tényleg fáradtságot nem kímélve rengeteget dolgoztál a földön a fejlődésed érdekében, akkor a következő életed lehet úgymond „pihenő” élet.

Ez azt jelenti, hogy a következő inkarnációd (életed) nyugodt, kiegyensúlyozott lesz, semmi balhé, semmi nagy stressz, amikor is élvezheted földi életed. Amolyan tingli-tangli élet. Mindent megoldanak helyetted, könnyen, gördülékenyen mennek dolgaid. A felelősséget leveszik válladról, nem kell dolgoznod, beteremtik helyetted a betevő falatot.

De tudnod kell! Az ilyen jellegű életedben nem nagyon fogsz fejlődni.  Ez kifejezetten arról szól, hogy pihenj.

Ha neked most nehéz, „munkás“ életed van, azaz ezt választottad, nyilván már érted, miért?  Mert otthon úgy érezted, tele vagy energiával és kellőképp felkészültél a földi élet következő kihívásaira! És hajrá! Igaz, hogy nehéz, igaz, hogy sokszor úgy érzed, nem bírod tovább, de ha kitartasz, nem adod fel, hanem szépen sorban átugrálod az akadályokat, hidd el, meg lesz a gyümölcse! Rengeteget tanulsz, fejlődsz. Amikor nehéz életet választasz, otthonról rengeteg tanáccsal, segítővel látnak el, nagyobb figyelemmel kísérnek.  Még akkor is, ha ezt nem érzed. Lehet, hogy nem sikerül minden, amit beterveztél. De lehet, hogy igen! Egy nehéz élet után, amikor hazaérsz, hidd el, körbeállnak majd otthon maradt barátaid, és megtapsolnak!

Aztán van „jutalom” élet is. Amikor sokat kell dolgoznod, de azzal foglalkozhatsz, amivel szeretnél, és előző életeid elvetett magjait arathatod le, minden téren sikeres vagy.

Végezetül pedig hagy írjak még pár sort azokról, akik szolgálatot teljesítenek a földön. Akiknek már nemigen van karmájuk, inkább azért jönnek, hogy másoknak segítsenek, mutassák az utat, mint egy lámpás. Nekik se könnyű az életük, hisz sok esetben kinevetik, akadályozzák, gátolják a küldetésüket, megpróbálják kihasználni őket. Rengeteg esetben  gyermekkorban szüleik nem értik tevékenységük lényegét, csodabogaraknak tartják őket.

De aki szolgálatot teljesít, az már pontosan tudja kicsoda, miért jött, mi a feladata.

Bármelyik életet éled most, tudd, hogy nagyon bátor vagy!

Tudd, hogy a fenti világok felnéznek rád, mert tudják, hogy csak a legszívósabb lelkek képesek inkarnációról inkarnációra leszületni a földre.

Ezért ne add fel sose!

 

2018-03-04T16:35:08+00:00
error: Content is protected !!