Mit gondolsz, neked van karmád?

Minden bizonnyal igen, ha ezeket a sorokat olvasod. Hisz épp itt vagy a földön. Egy újabb testben, újabb életben. Márpedig ha lejöttél, annak oka van.

A karma fogalma nagyon sokrétű, és sok fajta létezik.  Mégis a mi csodálatos magyar nyelvünk annyira egyszerűen, de nagyszerűen megmondja: „Ki, mint, vet, úgy arat”. Ugye ismeritek ezt a közmondást?

Na, kérem, ez a karma.  Amit elvetsz, azt le is kell aratnod.

És most gondold végig az életedet! Persze ezt, mert a többire nem emlékszel.  😀

Mi az, amivel nehezen boldogulsz, ami gátol téged? (pl. türelmetlenség, feledékenység, nemtörődömség, félelem, bőbeszédűség stb.)

Ki az, akivel problémád volt, vagy van? Milyen a párkapcsolatod, a viszonyod a szüleiddel, gyermekeiddel, esetleg főnököddel, szomszédoddal? És melyik oldódott meg az évek folyamán? Melyik ment könnyen, és melyik nehezen? Melyiknek tudtál te megbocsájtani, melyiktől kellett neked bocsánatot kérni?

Ezeknek a helyzeteknek magját még előző életeidben vetetted el, és most a lelked szeretné rendbe rakni. Többek között ezért is jöttél vissza.  Nem könnyű, mert nem emlékszel, csak érzed, hogy rendezni kéne. Fájdalmas dolgok is vannak köztük. Ugyanakkor jó, ha tudod, hogy szabad akaratod van. Ez azt jelenti, hogy előfordulhat, hogy tényleg nem boldogulsz, képtelenségnek tartod a megoldást. Szinte menekülsz előle! Semmi baj nincs. Maximum a következő életedben újra megpróbálod, amikor már erősebb leszel. De előbb vagy utóbb eljön az ideje, amikor megoldod.

Most nézzük, hogyan lehet ledolgozni egy – egy karmát.

  1. Szenvedéssel. (Ez a leggyakoribb.) Például, ha előző életedben „lopós”voltál, ebben az életedben állandóan lopni fognak tőled. És te nem tehetsz semmit. Ha zsarnok voltál? Uralkodni fognak rajtad. Ha hazug voltál? Olyan helyre születsz le, ahol nagyon megbüntetik a hazudozást. Ha bántottad a nőket? Most nőnek kell lenned. stb.
  2. Sok önzetlen!!! jó cselekedet által enyhítenek, esetleg ki is tudsz váltani egy karmát. Ha például valakit egy nagyobb összeggel kisegítesz, ezáltal segíted élete előrehaladását, és nem kéred vissza sose, a fenti világ ezt megjutalmazza: egy – egy karmát elengednek.
  3. Mostanában már van lehetőség energetikailag karma oldásokra is. Ezt csakis akkor lehet, ha megengedik!

Persze ezeknek feltétele, hogy az illető már képes tiszta szívből megbocsájtani és bocsánatot kérni az adott személytől. Legalább lélekszinten! Ha ez még nem megy… az engedélyt sem kapja meg az illető. Karmát oldani engedély nélkül, újabb karmát von maga után. Ezért a terapeutának nagyon nagy a felelőssége, észen kell lennie, és feltétel nélkül betartania az univerzumi törvényeket. (amúgy, ha minden feltétel meg van, akkor ez egy nagyon hatékony lehetőség)

De van jó hírem is! Létezik pozitív karma is! Ha előző életedben rengeteg jót tettél másokkal, természetesen önzetlenül, minden elvárás nélkül, akkor ebben az életedben ezt is visszakapod. Állandóan segítségedre siet ez vagy az az ember, könnyebb életed lesz.

 

És végül egy jó tanács: Ne felejtsd, A JELENBEN ALAPOZOD MEG A JÖVŐDET!

Ne teremts több karmát! Ha valakit szóban megbántottál, kérj bocsánatot. Vagy ha fordítva történt a dolog: bocsásd meg neki, még akkor is, ha ő nem teszi meg. Ha valami olyat tettél, ami helytelen volt, akkor menj utána, beszélj vele. Tedd jóvá! Vagy fordított esetben engedd meg neki, hogy ő kiengesztelhessen.

Így segítesz magadon, és a következő életedet jobbá teszed ezáltal. Hidd el, megéri.

 

2018-01-28T09:50:19+00:00
error: Content is protected !!