Milyen lehetőségeket nyújt számodra Advent időszaka?

      Mint már arról olvashattál, földi életünket nemcsak úgy, passzióból éljük. Komoly célunk van minden egyes leszületéssel, amit mi választunk. Égi otthonunk, szellemi vezetőnk mindig szemmel tart bennünket és rengeteg „lehetőséget” kínál arra, hogy lelkünk fejlődni tudjon.

Egyik ilyen remek időszak az ADVENT. Már csak azért is, mert karácsony közeledtével, amikor várjuk a FÉNY – JÉZUS KRISZTUS megszületését, lelkünk felpezsdül. Arra gondolunk, mivel ajándékozhatnánk meg szeretteinket, egyre azon törjük a fejünket, hogyan tehetnénk meghittebbé ezt a gyönyörű ünnepet.

De nézzük, milyen kis „próbákat” készítettek számunkra erre az időszakra. ( Ne félj, ha nem sikerül, semmi baj nem történik, nem kapsz fekete pontot. De ha sikerül, akkor egy „fényes pecséttel” jutalmaznak, amit az energetikai területedre( aurára) tesznek, és mindenki látja az égi világban. Érdemes kipróbálni magad!)

1.hét: AZ IGAZSÁGOSSÁG hete

Ezen a héten semmi más dolgod nincs, mint kiállni az igazadért. Lehet szembe kerülsz olyan helyzettel, amiben éppenséggel háríthatnál, esetleg hazudhatnál is. De épp azt várják tőled a fentiek, hogy végre mondd ki az igazat( természetesen ne sértő módon). Feladat tehát: Állj ki az igazság, az igazságosság mellett!

Ezt a feladatot Mihály arkangyal felügyeli. Ő a mennyei hadak vezére.

2.hét: A MÉRTÉKLETESSÉG hete

A cél ezen a héten, tehát mindenben megtartani a mértékletességet. Te hogy állsz ezzel? Lehet alapjáraton így éled az életed. De az is lehet, hogy egy – két dologban túlzásokba esel. Pl. állandóan olyanokat vásárolsz, amire nincs is szükséged? Szinte rabja vagy az üzleteknek, boltoknak? Vagy olyan vagy, mint a Gombóc Artúr? Csoki „zabáló” vagy? Minimum egy tábla egyszerre? Vagy állandóan szaladsz a pénz után? Munkamániás lettél és észre sem veszed? Vagy esetleg az evés területén vagy mohó?Bármiben lehet mértéktelen az ember. Ezen a héten feladat, hogy vedd észre, te miben vagy az, és próbáld meg visszafogni magad. Ne felejtsd, egy fényes pecsét jár érte! 🙂

Ezt a feladatot Melkizédek arkangyal felügyeli. Nevének jelentése: Igazság, jámborság királya. Felügyeli az isteni rend betartását.

3.hét: A BÁTORSÁG hete

Egy nehéz feladat következik. Cél kibékülni azzal, akivel megharagudtatok valamiért egymásra. Bárki legyen is az. Szülő, rokon, barát, munkatárs, szomszéd, tehát bárki. A tapasztalat azt mutatja, hogy annyit szoktak könnyíteni a feladaton, hogy esetleg hirtelen találkozol vele az utcán, vagy bárhol, ahol nem is számítasz rá. Ez egy lehetőség, egy jó alkalom. Élj vele! Menj oda, szólítsd meg bátran! Nyújtsd a jobbod, és mondd: Béküljünk ki, nem haragszok rád, Megbocsájtok. Vagy bocsánatot kérek. Ne legyen köztünk többé harag. ( Itt meg kell jegyeznem, hogy nem mindenki nyitott rá, de ez nem rontja a „pecsét” esélyedet. Ha te kezdeményezted a kibékülést de ő nem akarja, az már az ő dolga) Ugye, hogy ehhez a cselekedethez nagy adag bátorság kell?

Metatron arkangyal felügyeli ezt a próbát. Ő igazán tudja, milyen nehéz feladat ez, hiszen valamikor ő is ember volt.

4.hét: A BÖLCSESSÉG, HIT, BIZALOM hete

Ezen a héten olyan élethelyzetek elé állíthatnak téged, ahol kipróbálhatod magad a bölcsesség a hit és a bizalom területén. Mert nem mindegy hogy okosan, vagy éppen bölcsen döntesz, esetleg vallási meggyőződésből vagy hitből fakadóan. Lehet a bizalom kérdése is megjelenik. Tudsz-e még bízni valakiben, valamiben. Hiszel-e a jóban, a szeretetben a csodákban, a láthatatlan világ erejében? Bölcsen döntesz? Vagy a tudásodat fitogtatod minduntalan? Érdekes és nagyon tanulságos ez a feladatkör is.

Ezt a hetet már Jézus születésének, a Fény születésének a csodája ragyogja be.

Végezetül ne feledd, soha nem tesznek eléd olyat, amire még nem vagy képes! Hisz ismernek téged.

Kívánom, hogy merd megpróbálni az ADVENT -i időszak fejlődési lehetőségét. Hajrááá! 🙂

2017-11-30T18:34:28+00:00
error: Content is protected !!