Te már tudod, mi lesz veled a halálod után? 1. rész

A halálról sokan sokfélét mondanak, írnak, filmeket készítenek róla. Alig akad olyan ember, akit ez a téma ne érdekelne, mégis félelemmel, vegyes érzelmekkel van a halállal kapcsolatban. Sokan jönnek vissza klinikai halálból, kómából, és mesélnek égi kalandjaikról, a „mégegy” esélyről. De mi van azokkal, akik már nem térnek vissza? Akik a test halála után tényleg eltávoznak a Földről. Mi lesz velük? Valóban meghaltak? Vagy csak a test nem működik tovább?

Dr. Michael Newton amerikai hipnoterapeuta sok éven keresztül kidolgozott egy olyan módszert, amivel a hipnózisok során sikerült az őt felkereső személyeket nemcsak az előző életük végéhez, hanem tovább is vezetni. Nagy meglepetésére rengeteg információt kapott, sokszor számára is hihetetlen dolgokat említettek. Szinte kivétel nélkül ugyanazokat mondták, hasztalan volt a sok keresztkérdés (sokszor ő is szkeptikus volt) így arra a következtetésre jutott, hogy igazak az információk. Egy 3 kötetes könyvben( Lelkünk útja címen) össze is foglalta, melyben több mint hatvan esetet dolgoz fel részletesen.

Szinte mindenki arról számolt be, hogy:

  1. A lelke már a halála előtt elhagyja a testet, de a halál beálltáig mellette marad. Vannak, akik még néhány napig maradnak, előfordul, hogy végignézik a temetést. Mivel ott már nincs földi idő, így ez számukra csupán néhány perc (földi időben max. 40 napig maradhatnak).

– Vannak esetek, amikor megpróbálják vigasztalni a hozzátartozókat, de sokszor ők a bánattól nem érzékelnek semmit.

– Hirtelen halánál a lélek vonakodik elindulni, sokszor a félbe maradt feladata miatt izgatott. Ilyen esetben azonnal érte jön a szellemi vezetője.

  1. Pár perc múlva valami húzóerő hatására elindul a lélek haza. Elmondásuk szerint teljesen egyszerű az egész. Szinte kivétel nélkül ez a húzóerő alagútféleség, fénykörféleség, ami a szellemvilágba vezet. Sokan vibrálást érzékelnek, zenei rezgéseket, búgó, zümmögő, csengő jellegű hangokat hallanak.
  2. Fényes teret, mezőt, de épületeket is láthatnak. Átlépnek a spirituális átjárón. Szinte kivétel nélkül mindenki tudja, hogy hova tart. „Ó de csodálatos, újra hazajöttem erre a gyönyörű helyre” –mondták sokan a hipnózis alatt. Itt meg kell jegyeznem, mindenkinek van egy igazi lélekneve, ami örök. A földi név mindig csak arra az egy életre szól.

Itt már várják a lelket. A szellemi vezetője (aki annak idején útnak bocsátotta), és akiket nagyon szeretet, édesanyja, édesapja, barátok, lélektársak, akik akkor odafönt vannak. Mindenki boldog, örömükben sírnak, ölelgetik egymást.

  1. Ezt követi az energiafeltöltés: A szellemi vezető beborítja a lelket erőteljes energiából készült fénygömbbel. Ezzel segíti, hogy a sérült, a földi élet nehézségeitől meggyengült energiája rendbe jöjjön, normalizálódjon, feltöltődjön. Vannak olyan esetek, amikor azonnal az átjárónál úgyn. „sürgősségi kezelésre” van szükség. Mert akik hirtelen halnak meg, pl. háborúban, balesetben, azok nem tudtak felkészülni, és a test váratlan halála miatt nem tudtak kicsúszni belőle. Ilyenkor a lélektestnek az energiája annyira megsérül, hogy azonnali segítségre van szüksége.
  2. Van lehetőség a fáradt léleknek regenerálódásra: Különböző gyógyulási helyekre lehet menni. Ezt mindig a szellemi vezető dönti el, mivel közvetlenül a visszatéréskor kicsit zavart még a lélek. Ilyen hely a Gyógyulás csarnoka. Ez egy hatalmas csarnok, ahol bár sokan vannak, mégis mindenki egyedül lehet. Fényfürdőről, fényzuhanyról, frissítő fürdőről számolnak be a hipnózis alatt lévők, amiknek nagyon erős, tisztító erejük van. Itt van idő a teljes felépülésre, regenerálódásra.
  3. Eligazodás a Felvonulási téren. Amikor kellőképp kipihente magát a lélek a földi élet nehézségeiből, amikor energiája helyreállt, akkor az úgyn. Felvonulási térre kíséri őt a szellemi vezető, ahol csoportokba gyűlnek a nemrég érkezett lelkek. Sokan valami repülőtérnek, vagy autópályaféleségnek írta le ezt a helyet, aminek hihetetlen sok elágazása van. Innen aztán valami újabb húzóerő végre mindenkit „elvisz” a saját lakhelyére, a lélekcsaládjához.

 

Folyt. Köv.

 

2019-04-17T11:00:24+00:00
error: Content is protected !!