„Csillagok, csillagok, szépen ragyogjatok”… asztrozófiai bevezetés

A bolygók hatásai az életünkre

Mint minden körülöttünk, a bolygók, csillagképek energiáinak is nagy hatása van földi életünkre. Még akkor is, ha nem tudatosítjuk, rezgésük napi szinten befolyásolja cselekedeteinket, gondolatainkat. Az asztrológusok szerint vannak pozitív, vagy negatív, jó vagy rossz hatású, „tulajdonságú“ bolygók, amik ellen nem tudunk tenni.  Ezek sok esetben az asztrológiai elemzések során félelmet, aggódást keltenek a horoszkóp tulajdonosában.

Mi, asztrozófusok másképp valljuk. Egy bolygó szerintünk nem lehet negatív vagy pozitív. Van egyfajta energiája, rezgése és üzenete, ami csakis tőlünk függ, mire, hogyan használjuk. Mi vagyunk a hunyók, csakis mi! Nem lehet másra kenni, ha valami balul sül el! Csakis tőlünk, emberektől függ, hogy egy adott bolygó energiáját, magas, vagy alacsony szinten működtetjük. Ez a szabad akarat szenzációs lehetősége. Így mi sem természetesebb, hogy inkább a bolygó pozitív, emelő, építő jellegű lehetőségeire hívjuk fel a figyelmet, ami előre visz, segít nekünk. De elmondjuk azt is, milyen hatással lesz ránk, ha mégis az adott bolygó rezgésének alacsony szintjét választjuk.

Így egy-egy elemzés során a hozzánk forduló embertársunk nem rettegve, hanem a lehetőségeitől megnyugodva távozik.

Ebben a sorozatban ismertetem a bolygók energiáját, rezgését.

A tényleges, személyre szabott lehetőségek, üzenetek viszont az asztroszkópban elfoglalt helyükkel együtt teljesednek ki.

 

 

2019-04-29T11:46:52+00:00
error: Content is protected !!