ASEA – Redox jelző molekulák 2020-10-08T15:37:35+00:00

ASEA – Redox jelző molekulák

A hosszú, és egészséges élet kulcsát már régóta kutatja az emberiség. A tudomány világa töretlenül halad előre, hogy mind az emberi élet hosszát, mind pedig a minőségét pozitív irányba mozdítsa előre. Mindeközben csodálatos áttörést értek el a sejtszintű tudományban, a „REDOX JELZŐ MOLEKULÁK” működési elvének megfigyelése kapcsán. Több millió dollárt, és közel húsz évet fektettek bele egy olyan terület kutatásába, amelyet a tudományos világ addig mellőzött. Nem csupán megfigyelték, hogy mi a sejt funkciója molekuláris szinten, hanem az emberi sejthez hasonlóan képesek voltak előállítani a sejtben termelődő Redox Jelző Molekulákat. Mindez olyan horderejű áttörésnek számít, amivel a tudósok, és az orvosok nem találkoztak a penicillin előállítása óta.

Ez a technológia azért is különleges, mert bár a Redox Jelző Molekulák csupán a másodperc töredékéig életképesek az emberi testben, azonban a tudósoknak sikerült biológiailag aktív formában palackba zárniuk, hogy fogyasztható formában juttassák el az emberekhez. Ez NEM gyógyszerkészítmény, gyógynövény, vitamin, ásványi anyag, gyümölcslé vagy tápanyag. Egy teljesen új kategóriát nyitott az orvostudomány történelmében.

Napjainkban minden anyag tartalmaz bizonyos fokú méreganyagot, stimulánst, vagy mellékhatásokat vált ki. Ez a termék egyikkel sem rendelkezik, hiszen ŐSHONOS az emberi szervezetben; már a fogantatásunk pillanatától termeljük, viszont a pubertás kortól kezdődően egyre kevesebb mennyiségben. A Redox Jelző Molekulák visszapótlásának kedvező hatását már emberek ezrei tapasztalták meg világszerte, és ez a magas hatásmechanizmus az egészségügyi szakemberek figyelmét is felkeltette. Olyannyira, hogy 2019. júliusában tudományos világkonferenciát tartottak New Castle-ban (Egyesült Királyság), és ma már több százezernél jár a szakmai publikációk száma.

Termékeket megtalálod itt

Kövess minket a Facebookon