Adventi gyakorlatok a lelkednek :)

Lelkünk készülődik. Rengeteg még a dolgunk. Izgalommal teli időszak ez. Miközben Földünk egyre magasabb rezgésekbe kapaszkodik, az idő még jobban felgyorsul.  Szinte alig hisszük, de újra közeledik a karácsony. Elkezdődött az adventi időszak, amit várakozással, készülődéssel töltünk. Legszebb ünnepünket, a Fény születését várjuk. Számunkra Fény az éltető erő, a világosság, a helyes út.

De hogy ne csak fizikai készülődés legyen, hoztam nektek a négy adventi hétre egy kis lelki – gyakorlatot, amik mindig örök érvényűek, és nem utolsó sorban segítenek téged is az emelkedésben:

Első hét:  AZ  IGAZSÁGOSSÁG HETE:

Ezen a héten feladatod nem más, mint igazságosnak lenni, nem hazudni, bátran kimondani az igazat, és kiállni az igazadért. Az igazság, igazságosság mellett állni! Ebben Mihály arkangyal segít neked, aki ezen a héten a „szolgálatos“.

Második hét:  A MÉRTÉKLETESSÉG HETE:

Ez a hét a mérték megtartásáról szól. Próbálj meg fizikai síkon (test szinten) mértékletes lenni. Evésben, ivásban, szerelemben, de érvényes a pénzhajszolására is, de a vásárlásra is. Egyszóval ezen a héten próbálj meg életed minden területén NEM mohó lenni! Ebben Melkizédek arkangyal segít neked.

Harmadik hét: A BÁTORSÁG (MEGBOCSÁJTÁS) HETE:

Ez a hét a lelkedről szól. Mutasd meg bátorságodat. Menj, nyújtsd a jobbodat haragosodnak, rokonodnak, szülőnek, gyermekednek, barátnak, kollégának stb.: Azért jöttem, hogy kibéküljünk. Igen, ehhez szükség van a megbocsájtás erejére, de természetesen egy nagy adag bátorságra is. Ebben Metatron arkangyal segít neked.

Negyedik hét: BÖLCSESSÉG, HIT, BIZALOM hete:

A hit olyan dolog az életünkben, ami mindenen átsegít. Rengetegszer írtam, mondtam már: lehet hit nélkül élni, de minek. Ezen a héten különösen nagy segítséget kapsz az égiektől, hogy tudj hittel élni, gondolkodni. Ez egy hatalmas ajándék.  Bízz bennük és fogadd el.

És a végén mi mást kívánhatnék nektek, mint azt, hogy legyetek NE CSAK ezekben a hetekben igazságosak, bátrak, mértéktartóak, megbocsájtóak és bölcsek. Legyetek áldottak!

 

 

2018-12-03T11:11:22+00:00
error: Content is protected !!