A NAP

Ez az az égitest, amit nem lehet nem észrevenni, hisz ha felnézünk az égre, ott világít a fejünk felett. Hatalmas fénye szétárad az egész Földön. Általa van világos. De meleg is. Ha a felhők mögül kisüt a Nap, mindjárt jobb kedvre derülünk, szebbnek látjuk a világot. Szeretjük a sugaraiból áramló melegséget. De meg is tud égetni, ha nyáron nem figyelünk.

A Nap maga az uralkodó (uralkodni magamon, uralni az életemet). A cselekvő ÉN. Hatalmas, mindent elárasztó energiája a világosság,(rálátni a dolgokra, világosan látni), teljesség, a szeretet, tökéletesség, a maximalizmus.

Eleme: tűz

Gyógynövényei: kamilla, babér, körömvirág

Féme: az arany

Testi szinten: a szív, a vérkeringés, a szem (férfiaknál jobb, nőknél bal)

A képletben az oroszlán jelének uralkodója.

A Nap szimbolizálja az apát, a férjet.

Magas szintű működtetése: öntudatosság, bátorság, becsületesség, büszkeség, tisztánlátás, rálátás, melegség, önzetlen szeretet, igazságos vezetői képesség, kreativitás,  tiszta, becsületes  küzdő képesség, nemes alázat. Egészséges belső férfierő. A magas szintű működtetéssel képes az ember uralkodni magán, uralni az életét, érzelmeit.

Alacsony szintű működtetése: átmenetileg– önteltség, önzőség, másokon való uralkodás, zsarnokság, hiúság, erőszakosság, nem képes szeretni, hűtlenség, hatalomvágy, önbizalomhiány.

Azon a területen, ahol az asztroszkópban van, akarunk irányítani, uralkodni, de fényleni, világítani is. Érdemes rálátni, tisztán látni, és megtanulni uralni az ezen az életterületen megjelenő helyzeteket, és nem utolsó sorban megtanulni uralkodni magunkon. Számítani lehet belső harcokra, küzdelmekre is.

Ezek mindig a magas szintű megoldást célozzák meg.

Ahogy a Földön árasztja szét fényét, úgy világítja be a te életterületedet, persze, ha megengeded neki. 😀

 

 

 

 

 

2019-04-29T11:53:48+00:00
error: Content is protected !!