A legegyszerűbb energetikai tisztítás a tűz, víz, föld és a levegő elemmel

Azt már tudjátok, hogy testünket egy széles tojás alakú energiaburok veszi körül, amit aurának hívunk. Minden embernek van. Az aura sok külső negatív hatástól megvéd minket. De nem mindentől. Vannak negatív energiák, amik beletapadnak, ráragadnak az auránkra, és megnehezítik mindennapjainkat. Káros hatással vannak ránk. Lehet ez más negatív gondolkodású ember negatív energiája, és lehet bizony saját negatív gondolataink is.

Ebben az  esetben nem tud az univerzumból a természetes energiaáramlás végbemenni és mi fáradtabbak, ingerlékenyebbek, vagy melankolikusabbak leszünk. Egyszerűen érezzük, hogy valami nincs rendben velünk, de nem tudjuk miért.

Ilyenkor érdemes kimenni a természetbe és elvégezni ezt a nagyon egyszerű tisztítást az elemekkel. Mindegy hogy esik, fúj, vagy épp süt a nap, mindig hatásos. Bármikor elvégezhető. Akár egy nehéz nap után is.

Hogyan végezd a tisztítást:

Van egy titok. Mind a négy elemhez tartozik egy arkangyal, őket hívjuk ilyenkor segítségül.

A tűz elem (pl. a Nap) – Mihály arkangyal képviseli.

A víz elem (pl. folyók, tavak, eső, hó) – Gábriel arkangyal képviseli.

A levegő elem (pl. szél) – Rafael arkangyal képviseli.

A föld elem ( kövek, partok, föld, homok stb.) – Uriel arkangyal képviseli.

Tehát kimész a természetbe, ha van valami vízpart, folyó, tó, patak, kanális, szuper! Ha nincs, akkor is jelen van a víz elem.

Keresel egy nyugodt helyet, és leülsz akár a fűbe, partra, valami kőre. Ha lehet, ne ülj betonra. De állhatsz is. Le is veheted a cipődet. Lehunyod a szemed és megkéred sorban az angyalokat, hogy segítsenek:

„ Drága Mihály arkangyal, kérlek, tisztíts meg és tölts fel a tűz energiájával a Nappal.” ( A tapasztalatom azt mutatja, hogy borús időnél is egy kicsit kisüt a Nap!) És elképzeled, ahogy a Nap tüze átjár téged, hiszed és tudod, hogy a tisztítás és a feltöltés megtörténik.

„Drága Gábriel arkangyal kérlek, tisztíts meg és tölts fel a víz energiájával ! És elképzeled, ahogy  a víz ( a tó, folyó, patak, aminek partján ülsz, vagy az  eső, hó ) átjár téged, hiszed és tudod, hogy a tisztítás és a feltöltés megtörténik.

„Drága Rafael arkangyal kérlek, tisztíts meg és tölts fel a levegő, a szél energiájával! (még ha nem is fúj a szél, biztosan érzékelsz majd egy kis széláramlást)

„ Drága Uriel arkangyal kérlek, tisztíts meg és tölts fel a föld energiájával!  ( Akár ülsz akár állsz, mindenképpen érzed a föld áramlását.) És elképzeled, ahogy a föld energiája átjár téged, hiszed és tudod, hogy a tisztítás és a feltöltés megtörténik.

Amikor úgy érzed, a tisztítás megtörtént, sorban megköszönöd nekik a segítséget!

Ha ezt a gyakorlatot rendszeresen megcsinálod, meglátod, milyen jótékony hatással lesz rád.

Kellemes és hatékony tisztítást és töltekezést kívánok!  🙂

2018-07-25T17:40:38+00:00
error: Content is protected !!