A FÖLD rezgésének emelkedése

Mostanság kétfajta emberrel találkozom.

Az, aki szinte beleveszve az időbe, rohan, szalad, de mégsem éri utol önmagát. „Nincs időm! És ez így megy napról napra! Ne haragudj, de tényleg nincs rád időm”! Mondják panaszkodva, és már rohannak is tovább.

A másik pedig lelassult. Mintha megállna körülötte az idő. Mintha nem érzékelné. Milyen nap is van ma? Nem mintha lényeges lenne. És nyugodtan, szinte lelassulva halad tovább előre.

Ennek a két megnyilvánulásnak nagyon nagy oka van.  Megváltozott a Föld rezgése, mozgása. A tudósok már évek óta figyelik.  1952-ben fedezte fel  Winfried Otto Schumann német fizikus. A Föld akkori rezgésének az értéke 7,83 Hz volt. Később újra a figyelem központjába kerültek ezek a Schumann-rezgések, vagy hullámok, mert 1978-ban rájöttek, hogy ez a rezgésszám megfelel az ember álom és ébrenlét határán lévő agyhullámaival. Aztán arra is rájöttek, hogy ez a rezgés nem más, mint a Földet körülölelő elektromos mező.

De mi köze ennek ahhoz, hogy sokan állandó rohanásban vannak, mégsem érik utol magukat?

A válasz nagyon egyszerű: Ez a rezgés 1980 óta folyamatosan emelkedik. Ezt fizikai szinten mi úgy érzékeljük, hogy tényleg kevés az időnk. Mert a rezgés emelkedésével a 24 óra már csak 16 órának felel meg!

Most nézzük spirituális szempontból:

Ez a rezgés nem más, mint a Föld szívverése, amihez szervezetünknek hozzá kell igazodnia, meg kell szoknia.

Ennek a rezgésemelkedésnek jó oka van. A Föld épp készül kilépni a 3 dimenziós sűrű energiából, és vele együtt mi is. Ahogy emelkedik, úgy kénytelen alkalmazkodni a mi szívünk is ezekhez a rezgéseknek. És ez egészen addig tart majd, amíg el nem éri azt a rezgésszintet, ami kell az átlépéshez, hogy egy új kor következzen be, ahol a csalásnak, haragnak, veszekedésnek már nem lesz táptalaja. Persze sokan nem hiszik el, hogy lehetséges egy szebb kor is, de ettől függetlenül ez a változás megállíthatatlan.

 

 De hogyan tudjuk felvenni a lépést ezzel a rezgéssel úgy, hogy ne „bolonduljunk” bele, ne legyünk betegek?

Semmiképp sem úgy, hogy rohanunk, szaladunk, ami egyre szétszórtabbá tesz minket. Ez nem célravezető.

A tudatosabbak nagyon hamar rájöttek, hogy inkább „hátralépnek”, LELASSÍTANAK, nehogy elsodorja őket az idő. Mert a belső hangjukat meghallva tudják, hogy ahhoz, hogy a szívük alkalmazkodni tudjon, szükség van egyfajta ráhangolódásra, amire csak akkor képesek, ha kilépve a hasztalan rohanásból, a szívükkel, lelkükkel is foglalkoznak.

Pár tipp, ami segít felvenni a magasabb rezgést:

Tartózkodjunk minél többet a természetben. Sétáljunk, vagy üljünk le egy-egy vízpartra, domboldalra, tisztásra stb. és engedjük meg, hogy a természet ereje segítsen nekünk elengedni félelmeinket, aggodalmainkat.

Háziállataink, kutyák, macskák szintén nagyon jó hatással vannak ránk, hisz a szeretetet sugározzák. Babusgatásukkal, simogatásukkal bennünk is növekszik a szeretet rezgése.

Ne engedjük meg, hogy elmagányosodjunk! Keressük fel barátainkat, és töltsünk velük minőségi időt, beszélgessünk, nevessünk. A barátok nagyon fontosak ebben az időszakban.

Amennyire lehetséges, oldjuk meg családtagjainkkal, embertársainkkal ügyes – bajos dolgainkat. Hisz a nehéz energiák nem engedik emelni a rezgésünket, és bizony ez szívfájással, gyengeséggel ját.

Próbáljunk meg jobbak, segítőkészebbek, önzetlenebbek, elfogadóbbak lenni a környezetünkben. Ezek a dolgok mind- mind felszabadítják és erősítik bennünk a szeretet energiáit. Persze ez egyáltalán nem azt jelenti, hogy hagyjuk, hogy kihasználjanak minket.

Végezetül egy nagyon érdekes információ: A szeretet rezgése 528 Hz!!!

Ha csak töredékét elérjük ennek a szeretet-rezgésnek, már könnyedén fel tudjuk venni átalakulóban lévő Földünk folyamatos emelkedő rezgését. Minél többen ébredünk fel, döbbenünk rá és kezdjük el átalakítani, emelni a bennünk lévő rezgést, annál hatékonyabban segítünk Földünknek az emelkedésben.  

 

2018-10-20T17:57:59+00:00
error: Content is protected !!